2015-01-22

Uusi koru makeanvedenhelmistä

Joku on päässyt viimeaikoina taas koruilun makuun ja samalla keittiönpöydän on vallannut suloinen helmikaaos. Ruuanlaitto ja syöminen jää nyt sitten vähän vähemmälle ;) Itselle teen enää harvemmin koruja, koska niitä on kertynyt jo jos minkälaista, mutta nyt kuulin taas makeanvedenhelmien kutsun ja tein itselleni ihanan arkikorun ylellisistä isoista makeanvedenhelmistä. Näitä helmiä olen käyttänyt joskus muinoin yhteen hääkoruun ja taisin samalla tilata itselleni vähän ylimääräistä materiaalia. Hupsista vain. Voi tätä korua helmien puolesta varmaan juhlissakin käyttää, mutta juhlakoruksi minulla on tiedossa yksi vähän suurempi projekti, johon liittyy kuusi metriä hopealankaa... :) 


Keskityin upeiden helmien kuvaamiseen ja unohdin ottaa sellaisen kokonaiskuvan korusta. Laitanpa sitten oman pärstä-selfieni tähän lisäksi, tässä näkyy ainakin korun pituus jos ei muuta. Ja uusi, pinkki-ihana (:D) toppi, jonka ostin alennusmyynnistä... Kevät tulee ja värien käyttö lisääntyy! :) 


Inspis tähän koruun tuli niinkin läheltä kuin omasta korulaatikosta. Ja sehän ei mikään ihan pieni laatikko ole. :D Yhtenä päivänä nimittäin kääriydyin helmikoruihini ja huomasin, että juuri tällainen epäsymmetrinen ketju + helmi -yhdistelmä minulta puuttuu. :D Ei auttanut muu kuin paikata tämä suuren suuri koruvaje.


Kaunista (mutta kylmää!) torstaita teille kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti