2015-01-13

Tammikuun alun koruja

Ajattelin esitellä muutamia tammikuussa tekemiäni koruja, joista avainnauha oli tilaustyö ja korvikset menivät nettikauppaani.

Avainnauhaan sain toiveita pituudesta ja helmistä, mallia on otettu aiemmin tekemistäni koruista. Tilaaja halusi hieman tavallista lyhyemmän korun ja sitä hän myös sai, nauha on 70 cm pitkä. Avainnauhan ideana on, että tuohon DREAM-renkaaseen laitetaan kiinni kulkukortti, jossa itsessään jo on lukko. Tästä tuli tosi ihana koru, ja taas kerran aloin haaveilemaan omienkin avainnauhojeni uudistamista, ei tekis yhtään pahaa! :)

 

 Jos avainnauhassa on erikokoja, muotoja, materiaaleja ja pintoja, niin nämä seuraavat korvikset ovat sitten simppeliäkin simppelimmät! Niissä on vain yksi kivi, tosin se on aika juhlavan kokoinen. Ensin violetit, pinkit ja viimeiseksi keltaiset jade-kivet.Eikös ole ihanan näköisiä? Ehkä näistä voisi ottaa vielä mittakaavakuvat korvassa, niin koko hahmottuisi paremmin. Eivät  nämä valtavat ole mutta eivät ihan huomaamattomimmatkaan ;) Korvisten lukko on alussa tosi tiukka, mutta toivottavasti löystyy käytössä. Vaikka toisaalta tiukkuus on ihan hyvästä, eikä käy niin kuin minulle yhtenä päivänä kun olin käynyt tutun luona kylässä ja matkalla huomasin että toinen korvis on kadonnut. Tietenkin etsin kaikki vaatteet läpi riisuessa ja laitoin kyläpaikkaan viestiä, että näkyykö. Eihän sitä näkynyt, kun se korvisparka oli siinä riisuessa tipahtanut kenkähyllyssä olevan tennarin sisään.... :D Onneksi löytyi seuraavana päivänä siivotessa, olisi nimittäin harmittanut jos Saksasta asti ostetuista helmistä toinen olisi hävinnyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti