2015-01-30

Hulluna vaaleanpunaiseen

Kevät ja pastellinsävyt ovat täällä taas! Ainakin minä odotan jo intopiukeana, että päivä pitenisi reippaasti ja suurimman osan ajasta saisi viettää valoisassa. Helpottaisi se valo niin kuvauspuuhia kuin mielialan ylhäällä pitämistäkin! :) Olen varmaan marraskuusta asti myös odottanut kesäisiä juoksulenkkejä metsässä, niitä niin kaivattaisiin sisällä kuntoilun lisukkeeksi...

Nyt olen kuitenkin keskittynyt kevääseen enemmänkin koru- ja vaaterintamalla, kun muuten tuo lumen tuprutus on vähän masentavaa. Vaaleanpunainen kaulanauha himmeäkiiltoisista simpukankuorihelmistä (8 mm kokoisia) sen sijaan antaa jo hiukan toivoa keväästä. Ainakin minulle. :D 


Kaulanauhan pituus on noin 44 cm, joten se sopii monelle. Metalliosat ovat hopeoituja, ja tällä kertaa helmet on pujotettu koruvaijeriin. Helmisilkki oli toisena vaihtoehtona, mutta reikien isohko koko arvelutti vähän. Jos helmissä on liian isot reiät silkin kokoon nähden, solmut menevät helmien sisään eivätkä jää niiden väliin huomaamattomiksi pikku möykyiksi. 

Tämä koru on ihan minun tyyliseni ja yhdistäisin sen näihin vaaleanpunaisiin simpukankuorihelmi + kristalli -korviksiin. Eikö sopisikin aika mainiosti, vaikka noissa korviksissa onkin voimakkaampi kiilto kuin mattapintaisissa helmissä? En kokenut olevani itse kuvattavassa kunnossa, joten tälläsin korua vain hengarissa roikkuvaan valkoiseen pitsipaitaani... Sopisi aika mainiosti valkoisen herkän paidan pariksi. :) 


Oikeastaan koru on sen verran kaunis että voisin pitää itse sitä juhlissakin. :) Koru löytyy täältä nettikaupastani, jos olet kiinnostunut siitä. Myös tuollaiset korvikset on nettikaupan valikoimissa. 


Mutta eikös ole aivan ihana väri ja ihana pinta noissa helmissä? En meinannut ensin raskia edes koruksi asti tehdä, kun helmet jo itsessään olivat niin kauniit eivätkä kaivanneet seurakseen mitään. :) 

Keväistä viikonloppua! 

2 kommenttia:

  1. kaunis koru, varsinkin korvikset on tosi hienot:)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna! Minäkin tykkään tosi paljon tuosta korvismallista, vaikka niitä onki aika vaikea kuvata :D parhaiten saisi kuvattua roikkuvia korviksia, mutta roikkuessaan nuo ketjut heijaavat koko ajan pikkuisen ja jokainen kuva heilahtaa ;)

      Poista