2015-01-09

Bloginarkkari

Tunnustan: olen blogien suurkuluttaja. 

Aloitan useimmiten aamuni vierailemalla muutamassa suosikkiblogissani tsekkaamassa, olisiko niihin tullut uusia postauksia. Aika usein on. Lueskelen niitä munakasta paistaessani tai aamupalaa syödessäni. Luen postauksen, selailen kommentteja, siirryn seuraavaan blogiin, luen postauksen... Aamuisin aika vain hujahtaa muiden elämästä lukiessa ja jos minulla ei ole kiire, saatan surffata blogeissa tunnin jos toisenkin. 

Kaikista pahinta on, että luen blogeja laidasta laitaan: muutamaa tyylikästä lifestyle-blogia, paria muotiblogia, joitakin laadukkaita sisustusblogeja, kosmetiikkablogeja ja yhtä jos toistakin treeniblogia. Luen minua vanhempien ihmisten blogeja, nuorten blogeja, joskus eksyn jopa mammablogeihin ja onpa listalla tietenkin roppakaupalla ihania korublogejakin. Luen blogeja, jotka ärsyttävät ja jotka ihastuttavat. Välillä tuntuu että oikein ahmin muiden ihmisten sanoja itseeni.

Tämä on yksi syy intoon kehittää omaa blogiani. Kaiken sen ajan, jonka käytän muiden blogeissa notkumiseen voisin tehdä jotain järkevämpääkin, kehittävämpääkin, ja uskon että tässä blogien lukuun käyttämässäni ajassa olen oppinut jotain blogeista. Arvostan laadukkaita kuvia ja sisältöjä, mutta samaan aikaan tiedän, miten paljon töitä ne vaativat bloggaajalta itseltään. Koska olen yllytyshullu, haluan kokeilla mihin omat rahkeeni riittävät!

En koe olevani mitenkään keskivertoa mielenkiintoisempi ihminen enkä varmasti osaa kirjoittaa sen paremmin kuin moni muukaan. Tuskin edes haluan vuodattaa koko elämääni nettiin, mutta pieninä palasina voisin sitä tänne jakaakin. Koska elämä on kivaa ja kirjoittaminen on kivaa! Nyt tämä blogin aihepiirin laajentaminen tuntuu ihan uudelta alulta, kivalta ja haastavalta samaan aikaan. Olisiko teillä toivepostausideoita? Kiinnostaisiko teitä lukea jokin esittelyteksti minusta?

Ps. Tein uuden bannerin ja päädyin vaihtamaan blogin nimeksi niinkin ytimekkään nimen kuin minde. Ah, mitä mielikuvituksen tuotetta. Blogin osoitteeksikin vaihdoin vain: mindeminde.blogspot.com. Toivottavasti löydätte kaikki tänne!

2 kommenttia:

 1. Eksyin blogiisi Steffin blogin kautta, ja huomasin, että haluat muuttaa blogisi suuntaa. Mun mielestä se on todella fiksua, jos into meinaa olla kadoksissa. Onhan se pieni riski, varsinkin lukijoiden suhteen, mutta silti parempi kuin blogin kuoleminen kokonaan! Toivottavasti ymmärrät mitä ajan takaa :)
  Joku esittelyteksti sinusta voisi olla kiva. Mä ainakin tykkään uusiin blogiin eksyessäni tietää hieman kirjoittajasta.
  Tsemppiä tulevaan!
  http://www.indiedays.com/ext/dooittoday

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, tosi kiva kun kommentoit ja kiitos tsemppauksista! :)

   Poista