2014-09-24

Tummansininen avainnauha

Sininen väri on yksi tämän syksyn lemppareistani. Olen läiskinyt sitä maalauspohjille ja papereille, ostanut pari sinertävää vaatetta ja kaivellut esiin sinisiä sisustusjuttuja. Nyt tämä väri tuli koruunkin, kun satuin huomaamaan kauniin sinisiä helmiä yhdessä nettikaupassa... :) 


Siniset helmet kristallia, violetit ametistia, harmaat ja tummanharmaat lasia, pikku biconet taitavat olla preciosan kristallia. Lisäksi mukana on niitä iki-ihania preciosan siemenhelmiä hopeasisuksella ja harmaita perushelmiäislasihelmiä. 


Minusta tuo sinisen sävy on aivan ihana. Sopii jotenkin syksyyn tuollainen syvän tummansininen. :) 


Avainnauhojen kuvaaminen kokonaan on vähän hankalaa, eikä kuvista koskaan tule kovin edustavia, mutta tässä kuitenkin tuollainen kuva suoristetusta avainnauhasta. Pituutta nauhalla on noin 85 cm. 


Isoimmat helmet ovat 12 mm kokoisia, joten tuo lukkokin on tosi iso ja jykevä. Pujotan helmet kaksinkertaiseen nauhaan, joten pitäisi tuon  nyt jonkin kokoista avainnippua kestää ;) Itse asiassa en ole saanut yhtään reklamaatiota katki menneestä avainnauhasta, joten uskon että nämä ihan oikeasti ovat kestäviä näin tehtynä. Ei nyt tietenkään mihinkään auton hinaukseen voi käyttää, mutta siihenhän nyt pitäisi muutenkin olla ihan omat välineensä... :) 

Tämä ihanuus löytyy nettikaupastani myynnistä, käy tsekkaamassa jos arvostat käsityönä tehtyjä koruja ja olet avainnauhan / kulkukorttinauhan tarpeessa. :) 

Mukavaa iltaa kaikille :)

t. Miina

6 kommenttia:

 1. Hienostuneen värinen!
  Kyllä vaijerit kestää, kun puristushelmi on oikeankokoinen ja hyvin kiinnitetty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllähän se puristushelmi on aika ratkaisevassa asemassa sekin :)

   Poista
 2. Kaunis! Sininen on munkin lemppari. Kyllä kestää, itsellä on ollut käytössä jo pitkään ajan töissä paksuhkosta 49 säikeisestä vaijerista tehty avain/korttinauha ja ainakin vielä on ehjä. Se on eriasia jo tarttuu kiinni johonkin, sellaisen olen joutunut korjaamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, saa noiden kanssa kuitenkin sen verran tarkkana olla ettei tartu ovenkahvoihin :)

   Poista
 3. Ihanat värit! Olispa tarvetta tuollaselle. :)
  Hanni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks ookkin :) Ihan hyvä vaan että välillä pärjää vähemmällä ;) :D

   Poista