2014-08-09

Rakkaat swarovskit

Kenelle tulee yllätyksenä, että rakastan swarovskeja? Ihania, kimaltavia, tyhmärumaläski-olon poistavia swarovskeja nyt ei voi muuta kuin rakastaa ;) 
Tein itselleni pari settiä näitä pikkuisia ihan vain viimeistä kesätyökuukautta piristämään. Ylemmissä kuvissa olevat swarot ovat kirkkaita ja 12 millisiä, niistä tein korvikset ja pienen riipuksen. Aion käyttää niitä aina ja kaikkialla. Alemmat violetit taas ovat kooltaan 10,7 mm.Sopivat mainiosti työhön, jossa ei viitsi käyttää mitään roikkuvia koruja, ja aikaisiin aamuihin, jolloin ei paljon ehdi peiliin katselemaan.

Söpöliinejä, eikös olekin? :)

Kivaa viikonloppua kaikille! 

-Miina-

2 kommenttia:

  1. Onpas tosiaan sieviä ja niin yksinkertaisen kauniita! =) Mikä tuo korun osa on mistä tuo kaulaketju menee läpi ja mistä sellaisia saa hankittua? Entä mitä matsua käytät kaulaketjussa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tuo osa on rivolipohja, eli se mihin koko rivoli liimataan. Samaan pohjaan kuuluu myös tuo ripustin osa :) Tuossa kaulakorussani on tällainen http://www.bohemiadesign.fi/tiedosto.php?kohde=tuote&id=7014&osanumero=5219280859c2d ja ostin sen Bohemiadesignin nettikaupasta. :) Koska tuo rivolipohja on epäaitoa, niin laitoin myös ketjuksi hopeoidun ketjun :)

      Poista