2014-05-04

Valkoisia helminauhoja

Voi, miten tykkäänkään valkoisista makeanvedenhelmistä! Nämä ihanuudet olin säilönyt varastoihini, ja nyt metallilankapulan vuoksi tartuin näihin helmiin, kun oli pakko saada tehtyä jotakin. :) 


Tein helmistä 18 cm:n pituisen rannekorun ja 43 cm:n pituisen kaulanauhan. Rannekorun solmin helmisilkkiin ja kaulakorun pujottelin vaijeriin. Olipas kivaa ja terapeuttista :) 


Rannekoru


Kaulakoru


Koruissa on tuollaiset simppelit salpalukot, jotka ovat minun omia lemppareitani... Rannekorussa lukosta roikkuu lisäksi pieni biconen muotoinen kristalli, joka käytössä kimaltelee kivasti :) 


Yläpuolella olevassa kuvassa näkyy helmien pinnan vaihteluita ja rouheutta. Rakastan juuri tuollaisia ei-niin-täydellisiä makeanvedenhelmiä, ne ovat mielestäni nuorekkaampia kuin täysin pyöreät helmet. Ja  erilaisia pintoja on tietenkin kiva silitellä ;) 

Lisäsin nämä nettikauppaan http://jadeit.fi ja sieltä nämä löytyvät 15 euron ja 30 euron hintaan. Sopisivat vaikka hääkoruiksi tai äitienpäivälahjaksi :)

Pahoittelut pitkästä hiljaisuudesta, nyt olen taas täällä ja toivottavasti pysynkin hereillä vähän säännöllisemmin! Varastot kyllä ammottaa tyhjyyttään taas... 

Kivaa sunnuntaita ja tervetuloa uusille tykkääijille!<3 

t. Miina

Psst. teen myös helminauhojen silkkiin solmimista ja korjausta, joten ota yhteyttä sähköpostitse jos helminauhasi on napsahtanut rikki tai haluat solmittaa kastehelmesi uudelleen. :) 

6 kommenttia:

 1. Mkeanvedenhelmet on myös mun lemppareita, tosi kaunis ja juhlallinen setti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ne kyllä sopivat kaikkiin tilanteisiin ja asuihin :)

   Poista
 2. Valkoinen on aina niin tyylikäs, hieno setti!

  VastaaPoista
 3. Makeanveden aarteet ovat minunkin lemppareitani. Kaunis setti tämä <3

  VastaaPoista
 4. Toisten tekemät puhtaanvalkoiset helmikorut näyttää silmiini raikkailta ja kauniilta, itse en saa aikaiseksi :-)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista Kirsema, Eija ja Mags! :)

  VastaaPoista