2014-03-10

Nuottiavaimet korvaan ja sormeen

Pinterestin innoittamana kokeilin väännellä metallilangasta myös nuottiavaimia! Oli sopivasti haastetta kokemattomalle vääntelijälle ;) 


Tunnistaako tuota nuottiavaimeksi? :D Lankana on 0,6mm lanka, joka oli mielestäni vähän turhan hintelä lanka tähän. Olisipa ollut 0,8mm lankaa, niin olisi tullut varmasti paaaljon parempi ;) 

Alkuperäisessä ohjeessa nuottiavain tehtiin korvalehtikoruksi, joten sitä minäkin kokeilin ensin. Tuli tällainen, hmm vähän epäkäytännöllinen korvakoru, joka näkyy alemmassa kuvassa. Voi käyttää myös ilman reikää, sillä tuo vain laitetaan korvalehden ympärille. 


Hieman hankala kuvata omaa korvaa suoraan sivulta. Mutta eikö näytäkin ihan hauskalta? ;D

Sitten tajusin että tuollaisenhan voisi tehdä myös sormukseksi ja lopputulokseksi tuli tämä:


Vähän kulmikas ja kaikkea, mutta ompahan opeteltu uutta :P 


Tykkäättekö? Onko kukaan muu kokeillut tällaisia väännöksiä? Tai käyttänyt korvanlehtikoruja? :) Epäilen itse vähän pysyvyyttä, mutta senkin voisi ehkä ratkaista vahvemmalla langalla... 

Jos kiinnostaa, niin tallensin tuonkin ohjeen pinterestini yhteen kansioon, linkki tässä: http://www.pinterest.com/miinaminde/diy-ideas/
:) 

Kivaa maanantai-iltaa!

-Miina-

2 kommenttia:

  1. Onpas kiva! Voisin kokeilla itsekin, vaikka kiputtelussa olenkin aika kömpelö. Näitä tällaisia "korviksia" onkin pitänyt kokeilla jo pitkään ja olenkin pinterestiin jo kasannut jonkin verran malleja. Kiitos tästä linkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Minusta tuo oli loppujen lopuksi aika iisi, mutta koloja ja ruhmuja jäi kyllä näkyviin. Ensi kerralla päällystän pihdit teipillä tms pehmusteella. :) Tervetuloa Pinterest-seuraajaksi!

      Poista