2014-03-02

Laiskurin uudet korvikset

Tämä laiskuri täällä on saanut pitkästä aikaa tartuttua korutarvikkeisiin! Korvatulehdukset, opiskelukiireet sun muut ovat vähän hidastaneet menoa ja valitetttavasti tämä harrastusosio on kärsinyt eniten. :) Pahoittelut siis hiljaisuudesta! 


Ostin Oulun käsityömessuilta tuollaisia pieniä pulloja/purnukoita, ja jo nyt sain aikaiseksi tehdä ne koruiksi asti! 


Laitoin purnukoihin nyt siemenhelmiä täytteeksi, mutta aika hauskaa olisi täyttää tällaisia koruja jollakin merkityksellisellä pikkukamalla, kuten kotikaupungin kivillä tai mökkirannan hiekalla ;)  


Aika vaativa homma tuo oli (not!), joten kannatti tosiaan puoli vuotta venyttää... Tungin vain korkista läpi 0,6mm langan, ja tein lenkin toiseen päähän. Toisen pään sörpöstin korkkia vasten piiloon. Korkki tuntui helposti hajoavalta materiaalilta mutta kesti kuitenkin käsittelyn.

Ja toiset korvikset tein mun kristallikruunutarvikkeista. Olen siis vähän haaveillut kristallikruunun tekemisestä ja ostin sitä varten muutaman tuollaisen ison helmen. Nuo on tosin muovia, ja niissä on kamalan isot reiät, joten ei niistä koskaan mitään kristallikruunua kyllä tule! :D 


Helmet on varmaan melkein 20mm kokoiset. Muovisena ihan kevyet. 


Vähän hankalasti kuvattava parivaljakko. 

Kiva kun vetämättömyydestäni huolimatta olette käyneet kurkistelemassa ja jättäneet mukavia kommentteja. Kiitos niistä! :) Nyt olisi tarkoitus vähän ryhdistäytyä ja kaivella tarvikkeita useammin esille... :) 
Ja jos joku tietää mistä saisi hienoja (ei-muovisia :D) ja suht. edullisia tarvikkeita kristallikruunuun, niin ideoita otetaan vastaan! :)

Kivaa hiihtolomaviikkoa kaikille, joilla se nyt alkaa! :)

- Miina -

12 kommenttia:

 1. Ihanat etenkin noi pullokorvikset! Tuo tärkeillä asioilla täyttäminen on viehättävä ja vetoava idea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo, mietin vähän että ehkä kesällä vaihtaisin täytteeksi jotain hiekkaa tms. Jokin pieni havunneulashommeli voisi myös toimia! :)

   Poista
 2. Hauskat nuo pullokorvikset ja tosiaan hauska idea tuo sisällön vaihtaminen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, saapa nähdä saanko vaihtamista aikaiseksi! :D

   Poista
 3. Kiva idis. Just ostin Tigrusta tomosii pikkupulloja, no on ne varmaan vähän isompia. Niissä oli siemenhelmiä sisällä. Aattelin sitten tyhjennyttyä tehdä niistä justiinsakin vaikkapa jotain riipuksia. Korviksiksi ne on hiukan liian isoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, noita ilmeisesti saa aika monessa koossa. :) Enkä muista keneltä itse ostin nuo, Oulun käsityömessuilta joltakin pieneltä yritykseltä. :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa Reetta! :) Niin minustakin :D

   Poista
 5. Heh. Mulla on samat pullot olleet marraskuusta asti teon alla. :D Toooooosi vaikeaa saattaa ne loppuun asti. EHkä vuoden päästä? Itse laitoin korkkeihin kierteiset linkit, työnsi ne korkin sisään liimatipan kanssa. Luulis pysyvän. Miten ne koukut saataisiin vielä paikoilleen vai tekiskö sittenkin kaulakorun?

  Pakko kehua pullokorviksia!

  Ei muuta kuin shoppailemaan Gemelliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmeellisen paljon tosiaan vaati viitsimistä saada nuo aikaiseksi! :D Vuosi on ihan hyvä tavoite! :D

   Poista