2014-03-23

Kynsilakkakukkasia

Hullaannuin taas Pinterestin ihmemaailmasta löytämästäni kynsilakkakukkasten ohjeesta. Tässä lopputuloksena syntynyt rannekoru:


Ohje oli yksinkertainen ja minulla oli kerrankin kaikki tarvittavat aineet (eli kynsilakkaa ja metallilankaa), joten vääntelin näitä onnessani heti napattuani ohjeen talteen. Ohjeen löytää täältä http://www.pinterest.com/miinaminde/diy-ideas/ , mutta ohjeen kukkaset on kyllä vähän eri maata kuin minun rumankauniit wannabe-kukkani :DYksinkertaisesti siis vääntelin 0,6mm langasta kukkia, ja jätin niihin noin kymmenen sentin mittaiset hännät. Lyhemmätkin olisi varmaan riittäneet.Täytin kukan terälehdet kynsilakalla ja annoin kuivaa yön yli. Ne hännät sitten punoin kukkaseppeleen lailla yhteen ja köpöstin päähän lenkit ja lukon. Alkuperäisessä ohjeessa kukat punottiin jonkun muun jutun ympärille, mutta minä tykkään kukkaseppeleistä... ;) 


Kukat ovat aika pieniä ja niitä meni minun rannekoruuni 15 kappaletta. Isoimpia terälehtiä oli nyt jo vaikeampi saada täytettyä lakalla, koska pieneen siveltimeen ei tarttunut kerralla tarpeeksi lakkaa. 

Tuli ihan hauska rannekoru! Erilainen ainakin, vai mitä?
. Pitääpä ottaa selvää muistakin kynsilakkatutoriaaleista nyt kun tajusin, etten välttämättä tarvitsekaan sitä geelikynsienkuivatusuunia... 

Ihanaa sunnuntaita!<3 :) 

-Miina- 

13 kommenttia:

 1. Tää on tosi kiva ja kesäinen. Eipä ole käynyt pienessä mielessäkään käyttää kynsilakkaa tällä tavoin. Pitääkin pistää kokeiluun, jotta kuinka kestää käytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpäs onkin kesäinen! :) en minäkään ole tätä ennen käyttänyt kynsilakkaa koruissa. Tuntuu ihan kestävältä nyt kun olen muutaman tunnin korua pitänyt. Ei kyllä varmaan millään terävällä kannata tökkiä noita terälehtiä.. ;)

   Poista
 2. Hauska idea, kuka ihme tuollaisenkin on keksinyt? :-o Mutta lopputulos on ihanan kesäinen ja nätti :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minä ainakaan :D mutta kiva kokeilu!

   Poista
 3. Mielettömän hauska idea! Ja voi hitsi, arvaa kellä on käyttämättömiä geelilakkoja ja se uuni...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tosi suloinen, ainakin ideatasolla :D No mutta hauska nähdä millaista palautetta saan kun otan korun käyttöön! :) Olisipa minullakin kaiken maailman härpäkkeitä ja laitteita millä kokeilla erilaisia tekniikoita... :)

   Poista
 4. Wautsi kun sievä. Hauska idea tosiaan. Aika näperteleminen noissa pikkuisissa varmaan oli. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oli ihan hauskaa näpertelyä yömyöhään eilen! Hermot tosin olisi mennyt jos olin kunnianhimoisesti yrittänyt tehdä yhtä upeita kukkia kuin siinä alkuperäisessä tutoriaalissa. Tyydyin vähän ruhmuisempiin... :D

   Poista
 5. Onpas hauska idea! Kiva, kun rohkeasti kokeilet noita diy-ideoita. Minä lähinnä vaan keräilen, mutta en saa koskaan toteutettua. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tosi kiva minustakin! :) Yritänkin pinnailla enimmäkseen sellaisia asioita, jotka oikeasti joskus jaksaisin toteuttaa... :D

   Poista
 6. Minäkin olen ohjeen aiemmin pinnannut talteen, jos tulisi kokeiltua :)

  VastaaPoista