2014-03-07

Hääkorut kevään morsiamelle

Sain kunnian tehdä yhdelle tämän kevään morsiamelle hääkorut! Päädyimme puhtaan valkoisiin, 10mm simpukankuorihelmiin ja kullanvärisiin, yksinkertaisiin lukkoihin. 
Koruista tuli ihanat ja näyttävät! :) 

 

Tein siis hänelle sekä rannekorun että kaulakorun. Simpukankuorihelmiin päädyttiin siksi, että ne ovat pyöreitä ja niitä saa puhtaanvalkoisina. Makeanvedenhelmissä on useimmiten uurteita ja ne ovat luonnonvalkoisia, koska ne ovat luonnonhelmiä. Tässä kokoluokassa pelkkien täydellisten pyöreiden helmien hinnat nousisivat varmasti useampiin satoihin, joten simpukankuorihelmet ovat minusta hyvä valinta myös hinnan vuoksi! :)

Harmi, kun ei ollut mitään rekvisiittaa korujen kuvaamiseen! :( Valkoiset korut valkoisella taustalla eivät ehkä ole sitä mielenkiintoisinta katsottavaa...

Solmin helmet helmisilkkiin perinteiseen tapaan. Se estää helmien naarmuuntumisen toisiaan vasten ja tekee helminauhasta kestävämmän kun jokaisen helmen välissä on solmu. Toivottavasti helminauha pääsee käyttöön hääpäivän jälkeenkin, sillä helmethän tunnetusti tykkäävät siitä että niitä käytetään! :)


Rannekorun pituudeksi tuli noin 17cm, muistaakseni, ja kaulakorussa tähtäsin 42 sentin pituuteen. Solmiessa helmien sopiva määrä pitää "ennustaa" koska helmien lisääminen tai vähentäminen kesken solminnan on hankalaa. :) 


Lukot ovat oikeasti ihan kullan väriset, ne vain näyttävät näissä kuvissani vähän haaleilta. Olen itse enemmän hopean ystävä, mutta hääkoruihin kulta sopii todella hyvin! 

Toivottavasti helmistä tuli sopivat ja ne pääsivät postissa perille :) Ja toivottavasti ne tuovat onnea morsiamen ikimuistoiseen hääpäivään! :) 

Loppuun vielä kuva koruista minun päälläni, niistä näkyy vähän tuota 10 millisten helmien kokoa kaulalla! :) 

Sori hapsuhiukset ja kuivat käpälät!
Tämän kokoisilla helmillä on jo vähän painoa, mutta helmisilkkiin solmittuna ne laskeutuvat kyllä kauniisti. 

Ihanaa viikonloppua kaikille!<3

-Miina- 

2 kommenttia: