2013-12-11

Pikkuiset Tuulenpesä -korvikset ja postikuluton loppuviikko

Näistä korviksista tuli niin suloiset, että nämä täytyy esitellä blogissa!

Olen aiemmin tehnyt niitä Tuulenpesä -koruja, kuka muistaa? Nyt sitten tein vähän pienemmät versiot niistä korvakoruista. Käsin pyöritellyt pallot ovat noin 1,2-1,5cm halkaisijaltaan. :) Aiemmat taisivat olla jotain 2,5 cm? 


Olen itse ihan ihastunut näihin, ja tein siis itsellenikin samanlaiset.. aluperin idea siis lähti yhdeltä ystävältäni! :) Näitä on kiva kääriä lahjapakettiin näin joulun alla. Taatusti uniikkeja kun itsekään en osaa just samanlaisia tehdä kahta! :D 

Yksi pari löytyy myynnistä nettikaupastani, suora linkki tässä. Lisää teen jos tulee tarvis :) 


Niinkuin näkyy, niin yksilöllisiä kieputeltuja palleroita ovat nämä! Pyöreään pyritään, ja taisin tuosta ylläolevasta paristakin tasoittaa vielä tuota sivukuhmua kuvauksen jälkeen. ;) Täysin täydellisiä pyörylöitä nämä eivät kuitenkaan ole pitkällisen väännönkään jälkeen.

No näiden söpöläisten lisäksi minulla on ilmoitusasiaa: 


Eli nettikaupassa on ilmainen toimitus 15.12 asti! Nyt on tarkoituksena tyhjentää varastoja, joten ALE:n saa jo kun ostaa vähintään 15 eurolla :) Sinne vain shoppailemaan jos olet korun tai tykätyn joululahjan tarpeessa ;) 

Mukavaa keskiviikkoiltaa!
 Kohta päivä alkaa jo pitenemään ja kuviakin saa sitten otettua huomattavasti paremmin...<3

-Miina- 

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niin onkin! :)) Ja näitä löytyy nettikaupastakin: jadeit.fi on osoite :)

   Poista
 2. Muistan ne aiemmatkin korut ja ihania on nämäkin :)

  VastaaPoista
 3. Onpas sinulla kerrassaan ihania koruja!! Kannattaa käydä katsastamassa kirjoittamaani korublogia nimeltä KoruMoona, jos et ole vielä sinne eksynyt :)

  VastaaPoista