2013-12-01

Adventtiarvontakoru

Tykkääjiä ilahduttaakseni ja ihan myös omaksi iloksi järjestän Facebookissa adventtiarvonnan.

Tein arvontaa varten tällaisen talvisen hopea-valko-vaaleanpunaisen kaulakorun:


http://facebook.com/jadeitkorut ja sieltä seinältä löytyy tuo kuva tykättäväksi :) Käykää tekin kivat blogin lukijat tykkäämässä jos tykkäätte :) 

Tai vaihtoehtoisesti käykää jättämässä viestiä nettikaupan yhteydenottolomakkeen kautta: http://jadeit.fi/ota_yhteytta :) Valitse siellä otsikoksi Adventtiarvonta. 


Koru on 47 senttinen ja kaikki helmet ovat lasihelmiä.. Preciosan ihania pikkuhelmiä sain tähänkin laitettua ;) Tykkään etulukoistakin edelleen :)Ihania helmiä, eikös vaan? Tosi simppeli on tämän korun malli, mutta kauniilla helmillä tulee kaunis korukin. Aina ei tarvita kommervenkkejä. 

ps. harmi kun en kerinnyt mukaan korukoplan siemenhelmihaasteeseen... yritän ensi vuonna olla osallistuvampi taas! :) 

Ihanaa sunnuntaita ja hyvää ensi viikkoa! :) 
t. Miina


8 kommenttia:

 1. Tykkään kyllä vaikken Facessa olekkaan, eikös se riitä arvontaan...ai ei vai, pahus! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäät ja kiva kun kommentoit niin ahkerasti! :) Ja hei, lisäsin toisenkin osallistumismahdollisuuden.. eli nettikaupan kautta yhteydenottolomakkeella voi myös osallistua! :) Linkki on tässä: http://jadeit.fi/ota_yhteytta ja valitse tuolta otsikoksi adventtiarvonta! :) Lisäämpä tuon mahdollisuuden myös tähän blogitekstiinkin :)

   Poista
  2. No kävinpä sitten heti ilmoittautumassa ;)
   No mun kommentoinnit on tyyliin välillä enemmän ja välillä vähemmän, ihan oman mielialan ja jaksamisen mukaan. Nyt varmaan tulee ihan pakkotauko tuon leikkauksen takia. Toivottavasti en enää silloin ole sairaalassa kun arvonta suoritetaan ;)

   Poista
  3. Jee, hyvä! :) Ja tsemppiä sinulle leikkauksesta toipumiseen : )

   Poista
 2. Ensi vuonna sitten uusia haasteita taas koplassa ;-)

  Nämä korusi ovat ihania, tämä ja seuraava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, yritän ensi vuonna sitten tsempata ;) Tuohon siemenhelmi -hommaan olisin halunnut mukaan mutten uskaltanut ilmoittautua kun en olisi kuitenkaan saanut ajoissa tehtyä kun olisi ollut sitten vähän "pakko" saada jotain aikaan.. vaikka omaksi iloksihan sitä siihenkin osallistuu :)

   Poista