2013-11-27

Korviksia, korviksia

Tein nettikauppaan korviksia, pitkästä aikaa! :) Nämä ehtivät vielä oikein hyvin esimerkiksi joululahjakoruiksi! Vaikka kuinka teen koruja nettikauppaan myyntiin, niin silti niitä on niiin kiva tehdä ja teen jokaisen korun niin kuin tekisin ne itselleni. :)

Pinkit jadehelmet, hopeoidut kukkahelmihatut ja ihanat kristallibiconet<3 Pirtsakka väri minun mielestäni!


Ihania 12mm lasihelmiä, samaiset hopeoidut kukkahelmihatut ja vaaleanpunaiset kristallibiconet. Nämähän kävisivät vaikka sen edellisen avainnauhan kanssa yhteen :)Toiset korvakorut samalla kaavalla: 12mm tummanharmaat lasihelmet, kirkkaat kristallibiconet ja hopeoidut helmihatut. Söpöt mutta kuitenkin asialliset<3 :)


Ja nämä viimeiset nimesin Kuura -korviksiksi kun sain niin paljon kuuraisia kommentteja siitä yhdestä avainnauhasta! :) Ihana tuo pinta! Kristallibiconet ja kukkahelmihatut tässäkin lisänä, niin kuin varmaan jokainen silmät omaava näkee :)

Kaikkien korvisten koukut ovat hopeoidut, ja siksipä näille korviksille annoin hinnaksi vain 6e/pari. Näitähän voisi antaa vaikka opettajille tai tarhantädeille jouluyllätyksiksi :) http://jadeit.fi on osoite, jossa niihin voi halutessaan lisää tutustua.

Huomatkaapa myös tuolla oikeassa sivupalkissa ilmestynyt Suomen käsityöyrittäjien plakaatti perjantaisesta (29.11.2013 klo 9-21) käsityöyrittäjien huutokaupasta! Huutokauppaan yrittäjät ovat lahjoittaneet tuotteitaan, ja huudoista saadut varat lahjoitetaan lyhentämättöminä Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeelle. Minäkin lahjoitin yhden avainnauhan, jolle tietenkin toivon edes yhden huutajan! :D Käykää huutelemassa kykyjenne mukaan :) Huudettavaksi on tulossa aika arvokastakin tavaraa, joten nyt voi saada myös joululahjoja hankittua! :)


Tulipa vähän mainosmainen päivitys, pahoittelut siitä!
Kertokaa kuitenkin, mitä mieltä olette näistä korviksista! Kommentteja on aina niin mukava saada<3 :)

-Miina-

2 kommenttia:

  1. Ai että kun kauniita. Pinkit on ihanat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista Ellieli! :) :) Minustakin pinkit on kivoimmat!

      Poista