2013-10-10

Avainnauha ja valmiit valot

Tein taas yhden dokumentoitavan arvoisen avainnauhan vaaleanpunaisista ja violeteista lasihelmistä. Opiskelukaverit antavat ihanan vapaat kädet nauhan suunnitteluun ja tekemiseen. :) 
Harjoittelun aikana nämä nauhat ovatkin tosi käteviä, kun avaimia tarvitsee joka päivä ja tavaraa pursuavasta laukusta tällainen iso "avaimenperä" löytyy helposti... Varmasti näitä tarvitsee sitten töissä myös. 


Vaaleanpunaista toivottiin ja tein violettia. Heh heh. Otin omat vapaudet käyttöön mutta ilmeisesti avainnauha oli kuitenkin mieleinen! :) Minusta tämä ainakin sopi käyttäjälle kuin nenä päähän :) 

Avainnauha kokonaan

Kaulanauhassa on enimmäkseen lasihelmiä ja simpukankuorihelmiä. Pikkuiset siemenhelmet on sellaisia läpinäkyviä helmiä, joissa on hopeinen sisus. Sieviä vaikkeivat kuvassa niin erikoisilta näytäkään. Muistaakseni ne ovat Preciosa-merkkisiä.


Isoimmat violetit helmet ovat 10mm kokoisia. Myös kristallia on tuolla hieman piilotettuna ja muutama makeanvedenhelmi tuomassa röpelöisyyttä. Kissansilmälasihelmiä käytin varmaan ensimmäistä kertaa, ihania! 


Tästä avainnauhasta tuli aika pitkä kun innostuin noiden helmien kanssa. Varmaan 80-90senttinen ja siten tosi hankala kuvattava. 

Teen avainnauhat aina kaksinkertaiseen vaijeriin että ne kestävät myös käytössä. Heikoksi lenkiksi onkin välillä osoittautunut luo lukot joihin avain laitetaan roikkumaan... Mistä te muut olette löytäneet superkestäviä karbiinilukkoja? :) 

Teen näitä avainnauhoja enimmäkseen tilauksesta ja tarvikkeiden mukaan noin 35-45 eurolla. Pari valmista avainnauhaa löytyy myös nettikaupasta http://jadeit.fi 
Jos sinua kiinnostaa omien toiveiden mukaan tehty nauha niin voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla: miinaminde (ät) gmail.com :)

Ja hei muuten, sain hankittua valot niihin pari postausta aiemmin olleisiin paperinarupalloihin! Tässä vielä muutama kuva niistä valmiina. 
Ihanan värisiä! :) 

Kivaa torstaita kaikille! 

t. Miina


8 kommenttia:

 1. Tilaaja tykkää kovasti! :) Siinä on just sopivassa suhteessa vaaleenpunasta ja violettia, ja monet on sanonu että se on just mun näkönen:)

  -Rosa

  VastaaPoista
 2. Nuo valot on kyllä mainiot :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D Eikö oliskin paljon tylsemmät valkoisena? ;)

   Poista
 3. Ihanainen avainnauha.. Tykkään kovasti tuosta väriyhdistelmästä! <3

  Ja valot on namut myös...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Kaisa ! :) Valot on kyllä namut.. ei ehkä niin jouluiset mutta nehän onkin TALVIvalot... ;D

   Poista
 4. Postauksen täydeltä kauneutta. Hieno avainketju, jotenkin tyylikäs. Ja kaiken hyvän päälle ihana kuva noista valoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Minäkin tykkään noista ei-niin-räiskyvistä väreistä tuossa avainnauhassa! Ja valoja oli kyllä vähän hankala kuvata, (käsivaralta varsinkin :D) mutta tuli kyllä ihan nätit kuvat sitten lopuksi!

   Poista