2013-08-16

Yksi outo koru luonnonkivestä

Pääsin taas näpertelyn makuun kun vähän möyhin helmitarvikekasoissani. Ne ovat olleet koko kesän niin siistissä paketissa ja poissa näkyvistä, etten ole saanut aikaiseksi mitään uutta. Koruideat tulevat yleensä pienessä luovassa kaaoksessa. :) 

Nyt sitten aloitan syksyn toivottavasti satoisan korusaaliin tällä vähän oudolla luonnonkivikorulla. 

Riipus ja muutama muu kivi suoraan luonnosta, nams!

Olen kerännyt noita ihania valkoisia kiviä iltakävelyillä. Mies on varmaan muutamaan kertaan pyöritellyt päätään kun olen tonkinut näitä aarteita asuinalueemme keskeneräisiltä kaduilta.. :D Seuraavaksi varmaan jotain käpyjä sitten! 


Satiininauhaa, luonnonkiviä, hopeoitua korumetallia ja jotain rypyläpintaisia helmiä. 


En nyt yhtään muista mitä nuo valkoiset helmet ovat. Luultavasti jotain kivan nimisiä, kun ei nuo nyt suoranaisesti minun makuuni muuten ole.. Helmet ovat olleet käyttämättömänä muutaman vuoden. 


Luonnonkiviin tein tuollaiset "häkit" hopeoidusta metallista. En usko että tuo kivimateriaali kestäisi porausta. Kiviin jäi ahkerasta pesusta huolimatta vähän tuollaista tummempaa väriä. Ompahan ainakin rouheaa ;) Salaa haaveilen kivenhiontakurssista... Tietääkö kukaan järjestääkö Oulussa joku sellaisia vaikka ensi keväänä?

Yritän nyt kunnostautua myös tämän blogin pitämisessä. Tarkoitus olisi jossain välissä tehdä myös nettikauppaan uutuuksia ja tilata koruja varten uusia, ihania materiaaleja... ainakin ametistia tekis mieli ja ehkä jotain herkullista oranssia kiveä... ;) 

Hyvää viikonloppua kaikille! :) 

-Miina-

14 kommenttia:

 1. Oi, aivan ihana tuo luonnonkivi!! Ja hieno koru, oliskohan tuo valkoinen korallia? Viljeltyä sellaista siis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattaisi olla vaikka korallia! Pinta on aika huokoinen ja epäkivimäinen :) Luonnonkivet ovat ihania, pitäisi vain opetella poraamaan niihin kunnon reiät niin ettei koko kivi lohkea. :)

   Poista
 2. Todella kaunis koru. Ei yhtään omituinen. Erilainen kuin yleensä korusi. Tämä on upea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä se omituisuus ehkä tuleekin kun on niin erilainen muihin koruihini verrattuna! Miehellekin esittelin sen wannabe-hippikoruna. Hah. :) Ehkä mäkin vielä innostun tästä tyylistä! :)

   Poista
 3. Tosi kaunista, mielenkiintoista ja raikasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuossa on ainakin monenlaista pintaa ja struktuuria yhdisteltynä... huokoinen koralli(?), epätasainen luonnonkivi, metallilanka ja satiininauha.. hmm nyt se alkaa tuntumaan minustakin kivalta ja siltä että materiaaleja olisi oikein ajateltu! :D

   Poista
 4. kaunis ja herkkä, keveän oloinen :) tykkään kovasti, onnistunut yhdistelmä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, aika kevyt tämä onkin, varsinkin niskasta! Siellä kun menee vain tuo satiininauha. :) Kiitos kommentista!

   Poista
 5. Kaunis koru, siinä on ideaa!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihanaa kun kommentoitte! Pelkäsin jo ettei tänne tauon jälkeen kukaan enää jaksa vaivautua ;) :D

   Poista
 6. Juu, valkoista korallia nuo valkoiset huokoiset pallerot ovat. Olisitkohan minun joltain helmikirpparilta ostanut joskus, kun olen nauhan tuollaisia myynyt? :)

  Kaunis, raikas ja erikoinen koru!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, korallia siis, kiitos! :) En ole hirveästi ostellut niiltä kirppiksiltä (en varmaan koskaan??). Muistelisin että olen ostanut nämä helmet Satuhelmi -nimisestä verkkokaupasta, joka ilmeisesti on jo lopettanut toimintansa... :(

   Poista
 7. Hienot luonnonkivet, oi! Koru on ihanan persoonallinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pitäisi vielä osata ottaa tämä koru oikeaan käyttöön ;) :D

   Poista