2013-06-07

Avainnauha

Yksi avainnipun kantamiseen kyllästynyt kaverini pyysi minua tekemään hänelle avainnauhan. Toiveena oli vaaleanpunaista. Kelpas mulle, vaaleanpunaisesta kun satun tykkäämään minäkin. :) 

Myös nuo kuvien violetit biconet ovat vaaleanpunaisia. Kamera jotenkin muunsi ne violeteiksi, enkä saanut niitä vaihtamaan väriä edes kuvanmuokkauksella. Ärrinmurrin.Vaaleanpunaista se kaverini ainakin sai. :D Ja jotenkin innostuin myös  noista metallisista välihelmistä ja tungin lähes jokaiseen väliin niitä ;) En tiedä tuliko korusta liian prinsessa (voiko olla liian prinsessa?) mutta nätti se ainakin minusta on :)

Noin 80 cm on tämän avainnauhan pituus. 

<3Helmiä on vähän kaikenlaisia: lasihelmiä, simpukankuorihelmiä, kristalleja, foliosisuksisia siemenhelmiä, ja nuo violetit (vaaleanpunaiset!!!) saattavat olla jopa ihan swaroja jos oikein muistan. :) Metalliosat hopeoituja. 


Pujotin helmet kaksinkertaiseen vaijeriin, jotta se varmasti kestäisi. Kestämistä on aina vähän vaikea arvioida. Omassa käytössäni korut kyllä kestää kauan, enkä varmasti ole mikään hellävaraisin käyttäjä. Avainnauhoissa pitää muistaa, että vaikka avain on nauhassa kiinni, niin se raskas palo-ovi (tai ihan mikä tahansa ovi) pitää silti avata kädellä eikä siitä nauhasta kiskomalla. Vaijereissa lukee yleensä paino, minkä se kestää, ja se on useita kiloja (olikohan 10kg tuossa vaijerissa mitä minulla nyt on, ja sitäkin käytän pitkiin koruihin kaksinkertaisena). Eli vaikka teen korut aina kestäviksi, niin ei niillä mitään autoja kannata hinata. Vaijerin päättelykohdat ovat luonnollisesti herkempiä. Pitkissä koruissa on myös se vaara että koru tarttuu johonkin ja nykäistessä sitten katkeaa. Mutta mieluummin minä ainakin otan sen katkenneen korun kuin katkenneen kaulan ;) 

Mukavaa viikonloppua! :) 

-Miina-

5 kommenttia:

 1. Kaunis avainnauha, ei yhtään liian prinsessa, ripaus bling blingiä piristää pivää:).

  VastaaPoista
 2. Tämmöiselle ei prinsessaihmiselle ehkä vähän liian prinsessa mutta ah niin ihana, katselisin mielellään tällaista sellaisen käyttämänä jolle se paremmin sopii :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan hempeän värinen, tykkään!

  Eikös noissa avainnauhoissa kuulukin olla jossain sellainen hiukan heikompi kohta, ihan vaan tapaturman varalta.

  VastaaPoista
 4. Onpa kauniit sävyt ja ihana kiilto!

  VastaaPoista
 5. Onpas se hehkeä!
  Ihanaa Juhannusta sinulle! :)

  VastaaPoista