2013-05-02

Röpelöhelmiä

Tämä blogi on ollut taas aika huonolla hoidolla. Pahoittelut siitä. :) Nyt kuitenkin ajattelin pitkästä aikaa kirjoittaa kun sain tehtyä itselle jotain kivaa, nimittäin kaulakorun ja korvikset röpelöisistä makeanvedenhelmistä! 


Nämä mv-helmet on värjättyinä ja röpelöisinä "huonolaatuisia" mutta minä kyllä tykkään näistä ihan älyttömästi! Näissä on luonnetta, vai mitä? :P  Ostin nämä syksyllä Ruotsista.


Blogitauon jälkeen kuvaustaidot on ihan ruosteessa. Ja kuvauspöytä on kukkapurkkien vallassa, kun taas kerran epätoivoisesti yritän kasvattaa yrttejä sun muita. Saa nähdä onnistuuko tänä vuonna. :D

Yritin asetella korua jotenkin nätisti kuvaan ja vasta koneella huomasin että kaikki sydämet olivat näin vinoja:  

oih ja voih 


Riipuksena jostain tilaajalahjana saatu kivi, jonka veikkaan olevan ametisti. Muut helmet makeanvedenhelmiä ja metallit hopeoitua kuparia. Väri matchaa kivasti mun uuteen paitaan. :) 

Mulla on nyt yllättäen viikon loma, tai oikeastaan koko keväänä on enää kolme koulupäivää jäljellä. Ja kesätyöt on vieläkin hakusessa... apua! 

-Miina-

Psst. Vielä ehtii tilata korut äitienpäiväksi nettikaupastani, tämän linkin takaa! Valmistujaislahjoja ehdin hyvin tehdä vielä tilauksestakin. :)


3 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää - lilaa on minunkin koruissa viime aikoina näkynyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, lila taitaa olla yksi kevään suosituimmista väreistä!? :)

   Poista
 2. Hieno koru! Tykkään itsekin eniten noista röpelöisistä makeanvedenhelmistä. Kivan värisiä vielä onnistuit löytämään!

  VastaaPoista