2013-03-07

Mylene farmer -tyylinen koru

Hiihtolomalla oli taas aikaa näpertää itsellekin jotain, mutta inspis oli taas kerran kateissa. Onneksi törmäsin kauan sitten hankkimiini tarvikkeisiin, ja sain viimein tehtyä itselleni tämän kauan haaveilemani, Mylene farmer -tyylisen korun. Enemmän ehkä haaveilin siitä että osaisin tehdä tuollaisen kuin itse korusta, vaikka tykkään kyllä lopputuloksestakin! :D 

Siinä se nyt on: 


Koru on noin mustana ehkä vähän gootti, mutta törmäsin netissä samantyylisiin vaikkapa valkoisina hääkoruina. En ole koskaan oikein innostunut siemenhelmitöistä, mutta tämän tekeminen oli kyllä hauskaa. Kaikkeen pähkäilyyn, ideointiin, purkamiseen ja pujotteluun käytettyjä työtunteja en edes uskalla laskea. 


Ohjeita (ilmaisia, maksullisia varmaan vois löytyä? ei käynyt aloittaessa mielessäkään) oli vähän vaikea löytää, yksi ohje oli venäjäksi ja yksi huonoksi enkuksi käännettynä ja täynnä virheitä ;) Tätä tehdessä tarvittiin myös vähän insinöörin taitoja ja varsinkin pitkää pinnaa... ja noita pieniä, pyöriviä ja nopeasti singahtelevia siemenhelmiä löytyy varmasti vielä kesälläkin joka paikasta!
  

Jotain käytetystä ajasta kertoo se, että noihin viiteen kahdeksikon muotoiseen härpäkkeeseen meni yli tunti per kahdeksikko ja ensimmäisiin varmasti enemmänkin kun en oikein tiennyt vielä mitä olen tekemässä. :D 


 Tähän työhön oli kiva uppoutua ja toivottavasti saan tehdä tulevaisuudessa vielä lisääkin näitä! Seuraavaksi olis tavoitteena tehdä Se Oikea Mylene Farmer -koru, mutta saattaa olla etten ihan pian saa aikaiseksi ;) Työtunteja tällaiseen uppoaa aika reilusti, mutta voihan näitä tietenkin kysellä tilauksestakin, mutta mieluiten ainakin kuukauden varoitusajalla! :) 

Mukavaa hiihtoloman loppua kaikille lomailijoille ja ihan tavallista torstaita teille muille! Ihana auringnopaiste! :) 

t. Miina

19 kommenttia:

 1. Ihailen teitä sorminäppäriä!! Juuri mustana tällainen koru on parhaimmillaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä tiennyt olevani sorminäppärä ennen kommenttiasi ;) Juu, kyllä tuo varmaan juhlakoruksi päätyy ja sopii sitten mustana mainiosti moneen mekkoon :)

   Poista
 2. Jestas! Ei riittäis mun kärsivällisyys... Todella hieno, hyvä Miina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D Olihan tuossa vähän tekemistä, mutta oli aika palkitsevaa onnistua ja oppia jotain ihan uutta :)

   Poista
 3. No jopahan on hieno! Aivan mahtavaa. Mulla olisi voinut mennä hermo aika moneen kertaankin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olleet rumat sanat hirveän kaukana välillä. Pari pientä "katastrofia" tuohon mahtui. Eivät varmaan näy kuvasta :)

   Poista
 4. Kyllä täytyy ihan tuota hattua nostaa kun pinnasi on riittänyt moiseen väkertelyyn! Mun pinna olis katkennut alta aikayksikön ;)

  VastaaPoista
 5. On kyllä ihailtavan hieno koru ja erityisen ihailtavaa on kärsivällisyytesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ja mikä parasta, tätä oli vieläpä kiva tehdä... :)

   Poista
 6. Kertakaikkiaan upea! Vau, mulla ei ikuna riittäs hermo moiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D Siitä vain kokeilemaan hermojen kestävyyttä! ;) Itse taisin purkaa tähän viime aikaiset stressini ja nollata ajatukseni. :)

   Poista
 7. Juu vau, se on goottina just hieno. Haluaisin tuommoisen mutta saattaa jäädä kyllä tekemättä...:)

  VastaaPoista
 8. Aivan ihastuttava. Itseä kans huvittais tehdä tuo koru, mutta ei oo siihen sopivia helmiä, enkä viitsi nyt vähään aikaan uusiakaan ostaa, kun vanhoja on niin paljon. Eikä tosiaan oo sitä ohjettakaan siihen. Ei sillä, ei mulle paksukaulalle tuollainen sopisi, mutta olis sitä varmaan kiva tehdä. Oon kyllä noita siemenhelmitöitä ennenkin tehnyt.

  VastaaPoista
 9. Tosi kaunis koru juuri mustana! Mulla ei olis kyllä kärsivällisyys riittäny:).

  VastaaPoista
 10. Kaunis koru. Todellakin kaunis. T:) Koralli

  VastaaPoista
 11. Oijoi, oijoijoi! Nyt kyllä säväytti taas! Ihana! <3

  VastaaPoista
 12. Wau, onpas upea! Mun piti aloittaa oma mylene.. öö.. 2009? Siellä ne ohjeet on varmaan jossain vanhan koneen uumenissa vieläkin :D

  VastaaPoista