2013-01-14

Uusia korviksia!

Lisäilin juuri uusia korviksia kauppaan.. Harmittaa kun se on jäänyt niin vähälle huomiolle vaihdon ja muun hössötyksen vuoksi. :( Mainostetaan siis vähän täälläkin, kyllä sinne tätäkin kautta porukkaa eksyy, blogin kotikutoisuudesta ja kaikesta kökköydestä huolimatta. ;)Ensimmäisessä korvisparissa on mintunvihreää jadea. Rakastan kyllä tuota väriä, ihanan keväinen ja niin IN (ainakin mun ja mun paidan mielestä) tänä keväänä. Tuo ketju on ihanan kevyttä ja silti korvakorut näkyy vähän kauemmaskin. Kristallit tuo kivasti mintunvihreää väriä esiin.. :) 

Vaaleanpunaiset korvikset tein vähän samalla kaavalla. Kolme helmeä eripituisten ketjujen päässä roikostelevi. Roikoskelevi. Roikkuu kuitenkin. 


Vaaleanpunainen iso helmi on simpukankuorta, kirkas keskimmäinen helmi on ihan vaan fasettilasihelmi ja viimeisenä ihanan vaaleanpunainen (minne se väri kuvasta häipy?!) fasettihiottu lasibicone. Kaks kuvaa että varmasti näkyy ;) 

Käytän muuten jonkin verran noita tappikorvakoruja. Minusta ne on kivoja, entä teistä muista? Jotenkin noissa mun ostamissa on takaosa hirveän tiukka mutta löystyy kyllä käytössä. 


Tein myös parit lasihelmikorvikset tällaisella peruskaavalla. Isot 12 mm lasihelmet, ihana kukkainen helmihattu ja kristallirondelli korupiikkiin ja sitten koukkuun kiinni :) Yksinkertainen on kaunista ja nämä on olleetkin aika suosittuja. :) 


Uskalsin tehdä punaisetkin korvikset (vaikka se ei perinteinen kesä/kevätväri ookaan) koska Pantone sivuillaan listasi sen tämän kevään väreihin c(: Harmi etteivät helmikaupat tunnu seuraavan noita Pantonen ja muiden värikarttoja :)  


Turkoosia sillä värikartalla ei kyllä ollut mutta se on muuten vain niin ihana. Lasihelmi, kristalli ja helmihattu tässäkin kaikessa yksinkertaisuudessaan. :) 

Nämä löytyvät siis kauppani korvakorut -osiosta. Jokaisen parin kyllä teen aina niin mielissään että ansaitsisivat ihan omatkin postauksensa mutta menköön tällä kertaa näin :) Kaulakorut ja muut härpäkkeet päivitän sitten kun kerkiän. 

Hyvää alkanutta viikkoa ja kiitos vielä kaikille korukoplan haastekorua kommentoineille!

-Miina- 


2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos Kirsema! Minusta nämä sopivat mainiosti kevääseen :)

      Poista