2013-01-15

Sinistä ja punaista

Lasihelmiä on taas tuhlattu vaikka millä mitalla. Ensimmäisenä niin huikean sininen koru että pitää melkeen silmiä siristellä... ihanaa! :P 


Kerrankin onnistuin ottamaan lähes siedettäviä (jos ei jopa hyviä) kuvia näistä koruista. Oli siis vähän aikaa valoisaa, mutta sitten se päivä taas pimeni ja ainoastaan nämä kolme kuvaa ovat julkaisukelpoisia. Ei sattunut tulemaan yhtään hyvää kuvaa kokonaisesta korusta, voihan rähmä, saatte siis tyytyä näihin :) 

riipustin


Viimeisessä kuvassa myös edellisen postauksen siniset korvikset, niiden kanssa samaan settiin sopii tämä koru. Ehkä rannekorun voisin vielä tehdä niin saisin täydellisen setin :) 

Toisena koruna esittelen punaisten korvisten kanssa yhteen sointuvan kaulakorun. Vähän hassuja on nämäkin kuvat. Ette usko miten paljon odotan päivien valkenemista ja muutamia plussa-asteita, koska meillä on uuden asunnon parvekelasit niin jäässä ettei ulos näe. Eipä sieltä sitten sitä valoakaan tule ja ulos en viitsi lähteä koruja kuvaamaan, koska siellä ei ole mitään kuvausalustaa enkä oikein tykkää kaikenmaailman männynkävyistä (omissa) kuvissa.  Viimeisessä kuvassa riipus. Eikö näytäkin jännältä tuo helmi? :) 
Molemmat korut on pitkiä ja lukottomia, sellaiset vajaat 70 senttiä on tuon ketjuosion pituus molemmissa koruissa.

Kauppaan meni nämäkin uutta kotia odottelemaan.  

11 kommenttia:

 1. Kauniita koruja ja upean hehkuvia helmiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Aina näin alkukeväästä (heh eihän nyt tammikuussa enää mikään talvi oo!) iskee lasihelmihimo, ovat ne niin raikkaita kivihelmiin verrattuna :)

   Poista
 2. Ihanan värikkäitä ja ilmavia koruja!:)

  VastaaPoista
 3. Siristelevän ihanaa sinistä ja herkullista punaista! Koruthan ihan hehkuvat noissa kuvissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oikein poseerasivat tuossa kuvatessa ;)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Outiriina :) Toivottavasti löytävät uuden kodin!

   Poista
 5. Täällä uusi lukija :) ihanan raikkaita värejä, kauniita ovat.

  VastaaPoista