2013-01-20

Mintunvihreä kevät ja taas yksi Tuulenpesä

Ihanan valoisa päivä Oulussa! Edes kivihelmet eivät näytä "tunkkaisilta" kuvattuna :) 

Innostuin siis räpsimään parempia kuvia jo kauppaan menneistä koruista. Pitää vaihtaa kuvat sinnekin vähän edustavimmiksi. 


Ensimmäinen koru on tuollaisista vihertävän sinertävistä jade -kivihelmistä ja swarovskin kristalleista tehty sydänkoru. Nimesin tuon värin mintunvihreäksi, on se niin herkullinen! :) 


Riipukseksi vääntelin hopeoidusta langasta sydämen. Tämän uniikimpaa saa varmasti etsiä, en tiedä osaisinko toista samanlaista tehdä. Sydämeen laitoin swarovskin pikkukristalleja kun sopivat niin kivasti jaden kanssa yhteen. Riipuksesta tuli ihanan raikas ja keväinen!

Takapuolella kristallit eivät juuri näy. Söpö se on silti, ainakin minusta :)Jadet ovat 8mm kokoisia, swarot 4mm ja itse koru on noin 67 cm pitkä. Pitäisi mennä pään ylitse vaikka olisi vähän isompikin pää ;) Lukkojahan tietenkin voi jälkeenpäinkin lisätä. 

Kivihelmet on ripoteltu epäsäännöllisin välein ketjuosien väliin. 

Vielä yksi kuva riipuksesta. On se söötti. Pitää ehkä yrittää itselle väännellä vähän samanmoinen kun olen tuohon niin ihastunut :) 


Tein taas yhden uuden Tuulenpesä -kaulakorun ja laitoin kauppaan. Löytyy tämän linkin takaa!
Tuulenpesä -riipus on käsin kieputeltu (niin kuin näkyy) ja lisäksi korussa on hopean värisiä helmiäislasihelmiä (vähän vaaleampia kuin joissakin aiemmissa versioissa), kristalleja ja käsin tehtyä ja taottua ketjua 6mm renkuloista. Tavallisesti ketju on ollut vähän pienempää, nyt kokeilin tuolla isommalla 6mm veivillä ja lopputuloksesta vielä ilmavampi kuin ennen :) 

Valoisaa sunnuntaita kaikille täällä pyörähtäville! :) 

-Miina- 

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Outiriina! Kiva kun jaksat aina ilahduttaa :)

   Poista
 2. Hienoja nuo metallilangasta tehdyt riipukset. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Noita onkin tosi kiva tehdä ja tulee takuulla yksilöllisiä koruja :)

   Poista
 3. Minustakin nämä ovat söpöjä - kauniin kuulaita sävyjä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja onneksi sattui sopivan kuulas päiväkin niin sain siedettäviä kuvia! ;)

   Poista
 4. Voi miten suloinen tuo sydän :-D

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos Arna! Raikkautta näihin koruihin yritinkin hakea :)

   Poista
 6. Tää Tuulenpesän tekniikka on niin kaunis! Siro, mutta ilmeikäs... Tykkään tosi paljon. Terkkuja Tampereen talvesta! Ei oo tuulella pesiä täällä, meinaan välillä tosi kova viima tulee tuolta Näsijärveltä! :) Onneks on hyvät vaatteet ihmisen lapsilla yleensä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei täälläkään varmaan tähän aikaan tuulet tee pesiä, paitsi noita metallisia löytyy tietty! :) Vaatteet onkin A ja O myös Oulun tuulisessa talvessa, hrr.

   Poista