2013-01-13

Korukopla tuunaa - vanhasta uutta

Osallistuin pitkästä aikaa korukoplan haasteeseen,  haasteena oli purkaa jokin itse tehty, vähälle käytölle jäänyt koru ja tuunata siitä enemmän oman nykyisen tyylin mukainen. Puolet korun tarvikkeista piti pystyä käyttämään uudestaan :) 

Tästä lähdettiin:

Jo alkuperäisessä blogitekstissä nimitin tätä korua "kivaksi kimmeltäväksi kasaksi" :D

Näyttäis vähän siltä että olin aika innoissani noista kristelleista kun niitä piti noin paljon yhteen koruun ympätä. Jotenkin raskas vaikutelma ihanan keveistä helmistä huolimatta. 

Päätin hyötykäyttää korusta vain nuo violetimmat kristallit, lisätä vähän metallia, ketjua, helmihattuja ja sen sellaista. Tuli paljon keveämpi ja ehkä enemmän minun näköiseni koru.


Ja katsokaa nyt miten paljon kivemmin nuo helmet tulevat esille kun niitä on vain harvakseltaan. :) 


 Riipukseksi iskin tuollaisen langasta väkertämäni palleron ja vähän vielä harkitsen josko vaihtaisin sen johonkin kivempaan... saa nähdä tuleeko tästä siis vielä kolmas tuunaus joku päivä! ;) 

Tämä haaste oli tosi kiva toteuttaa ja materiaalia olisi riittänyt vaikka millä mitalla.. sen verran monta epäonnistunutta tai muuten käyttämättä  jäänyttä väkerrystä tuolla laatikoissa lojuu! Käykää katsomassa muidenkin osallistujien koruja, lista muista osallistujista löytyy täältä

Kiitos Magsille haasteen vetämisestä! <3 


* * *


Loppuun vielä yks pieni mainostus kun ajattelin että voisi ainakin joitakin koruihmisiä muutkin käsityöt kiinnostaa. Ihanan ahkera siskoni Irinka arpoo blogissaan Ompele kaunista lapselle -kirjan sekä merinovillaisia kypärälakkeja, käykää ihmeessä osallistumassa :) Irinkan blogiin ja arvontaan pääsee tästä linkistäMukavaa sunnuntaita kaikille!

-Miina-

15 kommenttia:

 1. Tässä tapauksessa tykkään kyllä molemmista versioista1
  Mutta olen samaa mieltä että tähän tuli kivaa keveyttä ja nuo helmet kyllä pääsevät paremmin edukseen kun ovat harvemmassa. Riipus on kiva!

  VastaaPoista
 2. Hyvin onnistunut muutos, vaikka oli alkuperäinenkin nätti joskin hieman raskaan näköinen. Sykerölankariipus on ihana! Ainakin mun makuun, mä olen tehnyt tuollaisia palleroita paljonkin, ne on niin persoonallisia ja kahta samanlaista ei tule :)

  VastaaPoista
 3. hmm... olin jo sanomassa, ettei tuo alkuperäinen tuunausta kaipaa... ja sitten kelasin alaspäin :) alkuperäinen on hyvä, tuunattu on hieno :) raikkaampi, keveämpi, kepeämpi. kyllä kannatti.

  VastaaPoista
 4. Kauniista teit upean!
  Pidän tästä uudesta versiosta tosi paljon♥

  VastaaPoista
 5. Ihanasti kevensit korua, se sai ilmavuutta ja herkkyyttä!

  VastaaPoista
 6. Tykkään kyllä molemmista. :) Uudessa korussa on kivasti herkkyyttä ja siroutta.

  VastaaPoista
 7. Kuinka ollakaan, en ehtinyt haasteeseen mukaan, mutta ihana on kierrellä ja katsella näitä tuotoksia - Ilmavan kaunis :)

  VastaaPoista
 8. Molemmat on kauniita, mutta uusi on kauniin kepeä ja siro. Ja tuo tosiaan kauniit helmet paremmin esiin.

  VastaaPoista
 9. Molemmat on kauniita, mutta uusi on kauniin kepeä ja siro. Ja tuo tosiaan kauniit helmet paremmin esiin.

  VastaaPoista
 10. Hieno uudistus, tuli lisää keveyttä - vaikka oli alkuperäinenkin tosi kaunis!

  VastaaPoista
 11. Kaunis, herkkä ja hurmaava koru, etenkin riipus. (:

  VastaaPoista
 12. Kauniitahan molemmat, mutta kyllä tuunattu versio on toisaan nuorekas, kevyt, herkkä, ilmava, ja vallan ihana sykerö tuo riipus.

  VastaaPoista
 13. upea tuunaus ja niin paljon kevyempi ja näyttävämpi versio :)

  VastaaPoista