2013-01-21

Korallin oranssia

Tilasin keväthuumassa myös korallin värisiä (vaaleanoransseja tai jotain) lasihelmiä. Niistä sitten tein söpön setin jollekin kevättä haikailevalle kohtalotoverille! :) 


Tuttuun tapaan yhdistelin hopeoitua ketjua ja helmiä. Riipuksena ja korviksina samanlainen helmi kera yhden kristallisen timulin. Kaulakorussa on salpalukko ja se on noin 56 cm pitkä. 
Tämäkin lyhenee tarpeen vaatiessa. :)

Hopeoidut, nikkelittömät korviskoukut

Väri ainakin on namu. Tilatessani en tiennyt että helmet ovat reikien ympäriltä valkoiset ja siis vähän kuin liukuvärjätyt. Hauskan näköiset, enkä siksi halunnut näitä kaikkia peittää helmihatuilla!  


Uusi viikko pyörähti taas käyntiin, tekemistä ja opiskelua on vaikka kuinka... jossain vaiheessa pitäisi järjestää se arvotankin kun kerran siitä puhuin. Blogilla oli syksyllä synttärit ja 100 lukijaa tuli täyteen. Eihän se nyt mikään huikea määrä ole mutta ihan mukava välietappi kuitenkin! Mietin vielä, että pidänkö arvonnan täällä blogissa vai firmani feisbuuk-sivuilla. Facessahan on oikeasti luvatonta pitää niitä TYKKÄÄ JA JAA -arvontoja, muuten sellainen olisi oikein oiva tapa saada näkyvyyttä muuallakin kuin muiden koruharrastajien blogeissa. Vaikeahan sitä facebookia on kenenkään valvoa mutta en nyt tietoisesti halua väärin tehdä. :) 

Iloista maanantai-iltaa!

-miina-

9 kommenttia:

 1. 100 lukijaa on huima määrä! Varsinkin kun niitä lukijoita on yleensä todellisuudessa enemmän kuin mitä bloggerin kautta seurataan. Ihana blogi ja ihana koru! Tämä piristi keväisyydellään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kävijämäärän perusteella oon vähän vaikea päätellä paljonko on niitä vakiolukijoita ja moniko eksyy tänne vain kerran :) Mutta onhan se 100 iso määrä käsityöblogille. Seuraan paljon lifestyleblogeja ja muotiblogeja, niissä kun lukijoita on monesti monta tuhatta niin omat 100 lukijaa tuntuu vähältä! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Mags! Välillä jotain erilaistakin pitää tehdä ;)

   Poista
 3. Upea väri, kyllä vain näissä koruissa on kevättä rinnassa.

  VastaaPoista
 4. Onnea sadasta lukijasta. Se on minusta käsityöblogille paljon.

  Kaunis koru. Minullekin tuli joku aika sitten koralleja ja minttuja helmiäishelmiä. Näyttävät melkeen ilkkuvan herkullisilta ja kirkkailta.

  VastaaPoista