2013-01-01

Joululahjakorut ja yhdet korvikset

Hengissä ollaan vaikka minusta ei mitään olekaan täällä kuulunut! Muutto uuteen kotiin meni hyvin ja joulu oli oikein makoisa. Nyt pitäisi kai pikkuhiljaa palata normaaliin elämän ja opiskelun rytmiin... Korujakin ehdin taas toivottavasti vääntää vähän enemmän kunhan saan tarvikevarastot täydennettyä :)

Joululahjakorut (huikeat 2kpl) tein vähän pihistelymielellä hopeoidusta matskusta.
Ensimmäinen koru lähti miehen äidille, ja materiaaleina hopeoitua kiiltävää ketjua ja Trondheimistä ostettuja ihania ametisteja helmihatuilla höystettynä. Pitkä koru on tarkoitettu arkikäyttöön ja tuntui olevan ihan mieleinen :)

Vähän on kyllä marraskuisia nämä kuvat ja uusi kamerakin tekis mieli hankkia. Sponsoreita? 

Toinen koru lähti siskolle, joka on ahkerasti hoitanut kukkiani koko syksyn. Hopeoitua metallia tämäkin..Koru on kaulamittainen ja superkimaltavaa ketjua tässäkin. Riipuksena ihana harjattu, hopeoitu helmi :)  

Ja sitten vielä ne yhdet korvikset jotka itselleni pari kuukautta sitten väänsin. Parempi esitellä myöhään kuin ei milloinkaan, on nää niin kivat ;) 


Kuvaan kyllä päätyi vain toinen korviksista, koska yläosista ei tullut ihan just precis millilleen symmetrisiä ja sehän vasta olis näkynyt rumasti kuvassa. Hopeoitua metallia ja lasihelmiä, renkulajuttu itseväännelty :) 

Ensi kerralla yksi nahkanauhakokeilu. Huonot kuvat on jo otettuna, mutta pitää koittaa oisko jonain päivänä pikkusen valoisampaa... 

Terkkuja ja onnea uuteen vuoteen! 

-Miina- 

6 kommenttia:

 1. voi miten kauniit kaulakorut, ja kauniit on korviksetkin :)

  VastaaPoista
 2. Hienot kaulakorut ja korvikset myös:-)

  VastaaPoista
 3. Kauniit lahjat olet tehnyt ja korvikset on kyllä kivat!
  Onnea uuteen vuoteen!

  VastaaPoista
 4. Kauniita kaikki ja hyvää alkanutta vuotta myös sinulle.

  VastaaPoista
 5. Helinä: Kiitos! Toivottavasti olivat saajilleen mieleisiä :)

  Henna: Kiitos, sitä samaa! :)

  Amalia: Kiitos sinullekin kommentista!

  VastaaPoista