2012-10-11

Pallerokorvikset

Helmikaupasta löytyi myös ihania mummeli-krumeluurihelmiä, jotka päätyivät korviksiksi. Noita valitessani kävi vähän köpelösti koska en todellakaan huomannut että toisen helmen timulit ovat lilat ja toisen keltaiset. Olin vain niin häikäistynyt siitä, että sain kaksi viimeistä, violettia mummeli-krumeluurihelmeä ja vasta kotona tajusin katsoa niitä vähän tarkemmin... :D

Eriparikorvikset<3


Lisäsin helmien kaveriksi vain pätkät ohutta ketjua ja tuollaiset tavalliset koukkukorvikset. Koukun yläosasta mitattuna nämä roikkuvat melkein 7 cm, eli melkoiset heilurit on kyseessä. Palleron halkaisija on jotain 2cm. 

Ja koska en tiedä, mitä nämä helmet ovat nimeltään (en muistanut kysyä) niin kertokaapa viisaammat!? :) Tämän tapaisia helmiä olen nähnyt suomessakin, mutta en äkkiseltään löydä mistään nimeä näille. 

Nyt sitten pitää enää vain yrittää kehittää tästä eriparisuudesta jokin trendi, että kehtaan käyttää näitä. :D 

Onko teille käynyt koskaan samanlaisia kömmähdyksiä? :)

-Miina- 

12 kommenttia:

 1. Mulle on useinkin sattunut, että oikean värin huomaa vasta auringonvalossa, esim. joskus mustaksi luulemani helmi olikin liila... Mutta hei, nuohan ovat vastavärejä ja sopivat siis hyvin vierekkäin! :) Niistä tulee rohkea ja näyttävä väriyhdistelmä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, minäkin olen joskus luullut ostaneeni mustia helmiä ja ovatkin sitten olleet tumman sinisiä... Rohkea pitäisi vielä olla näitä käyttääkseen, hehe :)

   Poista
 2. Ei haittaa yhtään eriparisuus :) kauniit ovat! Kashmir-helminä olen oppinut nämä tuntemaan, oliskohan niitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, voivat hyvin ollakin Kashmir -helmiä! Ei tullut mieleenikään sillä nimellä hakea... en ole näitä ennen käyttänyt joten nimi ei sitenkään ollut kovin tuttu:)

   Poista
 3. Kyllä sitä sattuu, keinovalossa värit erilaisia. Minulle kävi niin, että sininen ja violetti sekoittui:). Ei haittaa yhtään, että nuo kashmir-helmet ovat eri väriä, kauniit korvikset!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tuollaisen eron huomaamatta jättämistä ei ikävä kyllä voi edes laittaa valaistuksen piikkiin :D Kiitos!

   Poista
 4. Joo, oikein hyvin toimii näinkin. Voit sanoa, että tarkoituksella ovat erivärisiä :) Mulla kömmähdykset liittyy useimmiten nettikaupoista tilattaviin helmiin ja etenkin niiden kokoon. Siitä voisi tehdä joskus ihan oman postauksensa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen joskus kokojen kanssa kämmäillyt. Varsinkin siemenhelmissä, niiden koot ovat edelleen mystisiä minulle. Eipä noita onneksi paljoa tarvitse ostella :) Tee ihmeessä oma postaus aiheesta!

   Poista
 5. Hyvä pari ovat, ei haita eri värit kun pohja on sama :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D Pitää edetä aina sivuttain, jotta korvikset eivät näy yhtäaikaa.. siten kukaan ei ehkä huomaa eroa ;) :D

   Poista
 6. Toihan on vallan loistava idea. Samanlaiset, ja kuitenkin erilaiset. Sehän voisi olla ihan tarkoituksellistakin, kuka sen tietää ellei kysy. Jos et kuitenkaan saa niitä noin pidettyä, niin voihan niistä tehdä riipuksiakin :)

  VastaaPoista
 7. Mahtavat! Eihän tuo erivärisyys haittaa mitään. Korviin vaan! :)

  Minulla tuota on käynyt koruja tehdessä nyt kahdesti, kun poimin helmiä laatikosta liian hämärässä huoneessa. Yhdessä rannekorussa oli turkoosien helmien keskellä vihreä helmi ja korvakoruissa eriväriset kristallit. :DD Uusiksi menivät kun havaitsin asian seuraavana päivänä.

  VastaaPoista