2012-10-13

Kaunis maailma

Kirjoitetaan vielä tästäkin korusta, vaikka kuva onkin jo vilahtanut vähän aikaa sitten Jadeitin facebook -sivuilla...  Saa muuten käydä tykkäämässä! :) 

Ensin vähän kuvia: 
Osuvalla tekstillä varustettu riipus on ostettu taas kerran Pearlized -helmikaupasta (ihana paikka). Riipus tarttui ihan viime hetkellä matkaan enkä oikein ehtinyt edes suunnitella siitä mitään. Silti siitä tuli ihan lemppari koru! Riipus sai seurakseen sinisen ja hieman ruskean sävyissä välkkyviä lasi- tai kristallihelmiä ja hopeanväristä ketjua. Yritin taas oikein epäsymmetristä tehdä, mutta kun se on niiiin vaikeaa. :D Jotenkin nuo helmet aina vaan pyörii symmetriseen järjestykseen tai pahimmassa tapauksessa kokojärjestykseen, mikä on yleensä tosi tylsää... 

Kaulakoru on pitkä, menee reippahasti pään yli.

Seurakseen koru sai pienenpienet korvikset. Ketjun päässä roikkuu vain yhdet söpikset fasettihiotut helmet... yksinkertaista  ja sopii hyvin kaulakorun kanssa yhteen. :) 

Näyttääpä kamalilta nuo kieputukset, pitää ehkä ottaa uusiksi?   


Ketjut on muutaman sentin pituiset, noista tavallisen kokoisista korviskoukuista varmaan saa vähän mittasuhdetta. (Mittanauha on hävinnyt johonkin. :D) Enpä ole noita korviskoukkujakaan itse opetellut tekemään vaikka ei varmaan olisi kovin vaikeaa. Lisätään to do -listaan. :) 

Nämä korut jäävät omaan käyttööni,jee! Toki voin tehdä samanlaisia tilauksesta muillekin... Kohtahan on jo aika tilata joululahjojakin! :) 

Toivottavasti tykkäsitte, minusta nämä sopivat hyvin syksyyn... :) 

terkuin
Miina

6 kommenttia:

 1. Kaunis herkkis! :) Ihana tuo tekstilaattakin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati! :) tekstilaattoja tekis mieli käyttää enemmänkin! :)

   Poista
 2. Viehkeä koru. Hyvin olet saanut nuo helmet sommiteltua!

  VastaaPoista
 3. Teksti on mieleen ja kaulakoru myös :)

  VastaaPoista
 4. Ihana! Tuo laatan teksti on kyllä kaunis. :)

  VastaaPoista