2012-07-25

Nahkainen avainnauha

Sain tehdä tuttavalleni avainnauhan. Mustaa tai muuta huomiota herättämätöntä toivottiin, mies kun on kyseessä. Toki uhkailin pinkillä ja kristalleilla kuten asiaan kuuluu :D Tarkoituksenani oli ensin tehdä jotain ihan muuta, mutta kaikkien kommellusten (heh) jälkeen tästä tuli sitten tällainen. Ihan hieno kai? Näytti ainakin käyttäjälleen sopivan ja olevan mieleinen :) 

Käytän yleensä metallilankoja mutta nyt päätin kokeilla jotain muuta. Tässä on nahkanauhaa ja Mustaa Akaattia. Vähän myös mustaa metallilankaa. En tiedä onko tuolle "tekniikalle" joku nimi, vai keksinkö sen juuri? :D 


En hoksinut mitata avainnauhan pituutta. Vähän normaalia lyhempi tästä tuli, mutta se näytti sopivan oikein mainiosti. Avainnauha on aika jykevä, helmet ovat noin 16mm kokoisia. 

Sellaista tällä kertaa. Näitä voin kyllä tehdä lisääkin. Ja ehkä alan käyttämään enemmän myös nahkanauhaa. :) 

-Miina- 

7 kommenttia:

 1. Onpas mielenkiintoinen ja jännästi ikäänkuin kierteellä. Täytyy sanoa, että melko harvinaista, jos mies laittaa helmiä kaulaansa. Olikos tässä joku lukkosysteemi, vaiko ihan pään yli pujotettava malli? Upea joka tapauksessa.

  VastaaPoista
 2. Avainnauha on ihan pään ylitse pujotettava. Miesten pitäis kyllä ottaa meistä naisista mallia ja käyttää helmiä enemmänkin, ainakaan nuo isot soikeat akaatit eivät tuntuneet yhtään naisellisilta :)

  VastaaPoista
 3. onpa kiva tekniikka, taidan kokeilla tuon tapaista puuhelmillä kun sisko pyysi sellaista mikä kestää isonkin avainnipun painon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuon luulisi kestävän! Pitänee kysellä joskus puolen vuoden kuluttua että miten on käynyt :)

   Poista
 4. Hieno on! Pråpsit miehelle, saisivat käyttää enemmän ja rohkeammin koruja ja avainnauhoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin saisivat. :D Tulis koruharrastajillekin enemmän vaihtelua ;)

   Poista