2012-07-17

Avainnauha

Avainnauhoja on kaipailtu.. tässä yksi kokeilu violeteista abakuskristalleista sekä mustista lasihelmistä. Myös kirkasta kristallia ja hopeoituja metalliosia on eksynyt joukkoon. Ja paljon suuria (6/0 jos oikein muistan) siemenhelmiä. Avain/kulkukorttinauhan pituus on n. 80 cm + lukko. Vaijeria on kaksinkerroin että koru kestää päivittäistäkin käyttöä ja jaksaa kantaa avainnippua. 

Tekisi mieli kokeilla tällaista pitkää kaulakorua Bola-riipuksella, mutta ne riipukset ovat niin kalliita etten viitsi kun ei ole tarvitsijaa tiedossa. Vinkatkaahan jos joku teistä tarvitsee, niin pääsen kokeilemaan sellaistakin ;) (Bolat ovat siis niitä helistinriipuksia, joita odottavat äidit voivat käyttää)

Tämä avainnauha tulee myyntiin kauppaan kunhan saan otettua paremmat kuvat. Pitkiä koruja on niin vaikea kuvata ja nämä nyt oli tämmöset räpsyt :D

Terkuin,
Miina

10 kommenttia:

 1. Kaunis! Yksi työkaveri kysyi minulta, miksi minulla itselläni ei ole helmiavainnauhaa. Suutarin lapsella ei ole kenkiä, tässäkään tapauksessa näemmä. :DD Pitänee joskus tehdä oma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tinkki! :D Ei minullakaan ole yhtään omassa käytössä, tosin en juuri nyt tarvitsekaan.

   Poista
 2. Kaunis väritys! Mulla on ollut ihan sama huomio kuin Tinkki llä - omaa avainnauhaa ei oo :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Todellakin, suutarin lapsella ei ole kenkiä... Minulla oli vähän samanlainen olo silloin kun en käyttänyt koruja korvissa :)

   Poista
 3. kaunis on minunkin mielestäni, hyvin yhteensopivat sekä helmet että värit :)) itse olen tehnyt vain muutaman avainnauhan, mutta omasta kaulasta se puuttuu minullakin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos outiriina! :) Sama ongelma on näköjään monilla :D

   Poista