2012-05-21

Jadea

Tässä kaulakoru socho/soocho jadena ostetuista kivihelmistä.. Herkulliset värit!Helmet on 10 mm kokoisia ja ne on linkitetty hopeoituun kupariin. Etuosassa on taas noita ovaalilinkkejä.. Jotkut tykkää, toiset ei. :D Ei nämä minulla ainakaan koskaan jää käyttämättä. Yleensäkin olen aika pihi ostamaan noita metalliosia, koska ne ovat monesti aika kalliita varsinkin suhteessa kivihelmiin. Helmihattuihin en monestikaan raski tuhlata vaikka niillä voisikin saada koruihin vähän enemmän ilmettä. Toisaalta simppelit korut ovat kivempia. :)


Riipuksena yksi helmi ja siitä lähtevä ketjupyrstö. Pyrstöt on hauskoja!

Koru on periaatteessa symmetrinen.. värit tuovat vähän vaihtelua. Kivihelmistä (värjätyistäkään) harvoin löytyy kahta just precis samanväristä.


Ja vielä tosi outo kuva koko korusta. Aurinko paistoi kivasti mutta tälläsin korun tietenkin siihen varjokohtaan ettei se vaan näyttäisi kivan kesäiseltä. Jee mikä ratkaisu :D 
Niinkuin kuvasta näkyy, helmet ovat vähän vähemmän riemunkirjavia korun takaosassa, ja sieltä löytyy ovaalilinkkien tilalta omin kätösin veivattua muinaisketjua. :) 


Väripläjäykset tekevät hyvää.. Ensi kerralla vähän lisää oranssia ;) 

Hyvää alkavaa viikkoa!

t. Miina

8 kommenttia:

 1. Ihanan värikäs kesäkoru! Itsekään en juuri käytä helmihattuja kaulakoruissa, vain korviksissa. Onhan se vähän niinkin, että joskus kaunista kivihelmeä ei raaski edes lähteä peittämään metalliosilla :)

  VastaaPoista
 2. NAM! Koru miellyttää myös minua :)

  VastaaPoista
 3. Kiva tuo ketjun ja ovaalien linkkien yhdistäminen, hieno kokonaisuus! :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis kevätkoru! Helmet ovat taas kuin karkkeja. :)

  VastaaPoista
 5. Raikas, "marjaisa" koru ja puuhelmikoru on varmasti mieluinen:-)

  VastaaPoista