2012-04-11

Kirkkaat korut kevään juhliin

Sain taas tehdä kaverilleni korusetin mittojen mukaan. Kivoja töitä nämä, lisää! Tällaista en varmaan olisikaan itse keksinyt tehdä. :)


Tarkoituksena oli siis tehdä "illuusiokoru"-tyyliset korut kevään juhliin. Helmet ovat kirkasta lasia, isommat kokoa 12mm ja pienemmät 8mm. Pienet biconet ovat pitämässä korua kasassa ja kokoamassa noita vaijereita.  


Kaulakoru näyttää kuvassa aika muodottomalta. :D Uskomattoman vaikea kuvattava.. Helmiä ei ole liimattu tms kiinnitetty vaijeriin joten korua voi sievästi helmiä liikuttelemalla muotoilla ja vaijereita laittaa enemmän näkyville. Nykiminen on kuitenkin kiellettyä :P 

Jospa kuva korusta kaulalla kertoisi vähän enemmän.. Olipa vähän vaikeaa saada kamera tarkentamaan lähellekään tuohon koruun.  

(Kuvassa ei suinkaan ole kaikki mun hiukset) Miltä näyttää? :) 

Nyt odotellaan vielä toista helmitilausta... kärsimättömänä. Eihän tässä muuta tekemistä oliskaan. :D 

Kiitokset vielä edellisen postauksen kommenteista ja käynneistä kaikille teille, jotka tänne korukoplan kautta eksyivät, huikeasti oli teitä! Ja tervetuloa myös parille uudelle lukijalle.. :)<3 

13 kommenttia:

 1. Hyvät kuvat tuli :) Illuusiokorut on vaikeita kuvata ja aivan kirkas kaikkein vaikein. (hatun nosto) Hyvältä näyttää korukin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Olisipa kiva kun olisi jokin muukin kuvauspaikka kuin tasainen pöytä. Saisi vähän enemmän ilmettä kuviin :)

   Poista
 2. Kaunis, juhlava koru, jota varmasti voi kyllä käyttää arjen koristeenakin! :) Kaulakuvasta korun idean näkee oikein hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niimpäs voikin aivan hyvin käyttää arkenakin :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitti! Toivottavasti tilaajakin tykkää.. :)

   Poista
 4. Kaunis ja raikas koru! Todella kiva idea käyttää vaijeria noin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D Olisin kyllä itse halunnut tuohon enemmänkin tuota vaijeria, mutta valitettavasti vaijerinsuojat ym ei oikein antanut myöten.. Niistä ei siis mahtunut läpi kuin kolme vaijeria (vaikka olivat isoimpia mitä mulla on) joten tuossa nyt sitten on vain se kolme vaijeria! :)

   Poista
 5. Ihanan soljuva koru, kuin jäitten lähtö :) Tykkään korun rakenteesta erityisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kevättähän se jäitten lähtö tarkoittaa.. teemaan sopiva koru siis. jes :)

   Poista