2012-04-23

Hope-kaulakoru

Esittelyssä petroolinsinisistä helmiäislasihelmistä, foliolasisydämestä ja korumetallista tehty pitkä kaulakoru. Etuosassa Hope-laatta. Koru on pitkä eikä siinä ole lukkoa. Mietin vielä, että pitäisikö koruun laittaa lukko niin että sitä voisi pitää myös kaksinkerroin. :) Riipushelmi on aikas iso. :) 


Pitkät korut ovat vaikeita kuvattavia. Pitäisi ehkä hankkia jokin "torso" tai kaula jolla näitä voisi kuvata paremmin.. :) 

Tietääkö kukaan mistä saisi ruotsinkielisiä tekstilaattoja tai tuollaisia rinkuloita? Saakohan suomesta mistään? 

Mukavaa viikkoa kaikille täällä käyville! Kommentit olisivat tervetulleita ;) 

-Miina- 

8 kommenttia:

 1. Nätti koru ja hienon värinen, itse tuskailen myös pitkien korujen kuvaamista. Teksti-rinkuloita on minusta vähemmän millään kielellä kotimaisissa verkkokaupoissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Johanna! Joo, ja aika monesta löytyy vain antiikkihopean värisenä.. helmikeskuksesta saa ainakin suomenkielisiä ja puhtaan hopean värisiä, mutta siitä kaupasta en muuten hirveästi tykkää. Pitänee tutkia ruotsin valikoimat viimeistään sitten jos lähden sinne asumaan syksyksi. Voisivat olla kuumaa kamaa muiden ruotsinkielenopiskelijoiden keskuudessa :D

   Poista
 2. On sulla kyllä syntynyt kauniita koruja viime aikoina =) Ehkä kevättä jo kaikilla rinnassa, vaikka jostain kuulenkin, kuinka jotkut kiroaa tätä kevättä, kun ei ole mukamas aikaa tehdä mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ninni! :) Kevättä tosiaankin.. ja kyllä myös sitä kiirettä, mutta korut on nyt priorisoitu melkein ykköseksi :D

   Poista
 3. Kaunis!

  Minulla odottaa juuri postissa kaulakorualusta ja muovikäsi, joita voi käyttää kuvausapuna. Oman käden kanssa on niin hankala taiteilla. Päätin nyt viimein hankkia nekin, kun tuo harrastus on kuitenkin levinnyt. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olen harkinnut sellaista kaulaa.. alkaa tylsistyttämään nuo pöydällä otetut kuvat :D

   Poista
 4. Kaunis väri, etenkin riipuksessa. Tykkään :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis koru. Kaala Desingilla oli noita rinkuloita, mutta se ei taida olla enää toiminnassa. Thuja Designilla on kanssa.

  VastaaPoista