2012-03-08

Naistenpäivän pikapostaus - korviksia

Minulta aina silloin tällöin kysellään että enkö tee ollenkaan korvakoruja. No teen, mutta vähän koska en ole itse niitä käyttänyt. 

 Tässä siis jotain korvakoruharjoitelmia tältä päivältä. Kuvattu hassussa valossa tiskipöydällä, ja kun korvikset on muutenkin niin vaikeita kuvattavia niin.. seli seli. Kuvat on huonoja, pahoittelut siitä! :D

Kuvat vaihdettu myöhemmin :) 

Koukut ja muut metallit on hopeoitua metallia. Hopeaa käytetään vasta sitten kun osataan. ;) Turkoosi helmi on.. öö.. jotain turkoosia. En tiedä onko oikeaa turkoosia vai jotain jäljitelmää. Kieputtelut on tarkoituksella sekavan näköisiä. 

Seuraavassa kuvassa myös hopeoidusta langasta tehdyt perusperusperuskorvikset. Kaksi helmeä ja koukku, oi miten luovaa. Alempi helmistä on burgundin punainen ja noista samoista helmistä olen tehnyt kaulakorunkin. Löytyy täältä
Ja viimeisenä possunpunainen korvispari. Helmet on 10mm kokoisia, joten nuo korvikset eivät ole niin suuret kuin näyttää, pitkät (9,5cm) kuitenkin. Ei pitäisi silti yltää olkapäihin asti. Käytännöllisyydestä en tiedä mutta kivalta nämä luonnossa näyttävät. 


Pitää ehkä koettaa kuvata paremmassa valossa joskus myöhemmin.  (Kuvat vaihdettu!;) ) 

Mutta nyt on taas helmilaatikoita hieman raotettu, jes! Pitkä tauko johtunee kai opiskeluhommista ja muusta stressaamisesta. Jospa innostus nyt jatkuisi vähän aikaa eikä tämäkään blogi kokonaan kuihtuisi pois ;)

Onneksi on tiedossa kaikkea kivaa ja kaiken lisäksi Ouluunkin on tullut viimein kevät! Siistiä!

Tällä tosi persoonallisella tulppaanikuvalla haluankin toivottaa valoisaa kevättä ja mukavaa naistenpäivän iltaa kaikille! :)


-Miina- 

5 kommenttia:

 1. Kiitos toivotuksista! Hyvää naistenpäivän iltaa sinnekin! Kauniita koruja!

  - Siskosi Pähkinäinen -

  VastaaPoista
 2. Kiitos Pähkinäinen! :) Nyt jäi kyllä häiritsemään oletko joku "oikeista" siskoistani :D

  VastaaPoista
 3. Kauniita ovat kaikki! Korvisten teko on mullekin vaikeaa, kaikki vähän samanlaisia ja tuo kieputtelukin täytyis opetella.

  VastaaPoista
 4. Kauniita ovat, nuo pitkät näyttää varmasti upeilta roikkumassa! Ja nuo aivan ekat ovat erityisesti mun mieleen. :)

  VastaaPoista
 5. Kiitokset Maati ja Kuparikukka! Nuo siniset ovat ehkä minunkin lempparini ;) Harjoitus tekee mestarin.. korviksia on siis tulossa lisääkin! :)

  VastaaPoista