2012-03-13

Häikäisevät värit

Korujen tekeminen jatkuu niin kauan kuin tarvikkeita riittää..sitten tilataan tietenkin uusia. :D 
 Tällä kertaa esittelyssä häikäisevän väriset korvikset ja rannekoru

Näissä korviksissa kivinä oletettavasti kalsedonia (jostain kiitospussukasta!) ja pari jämä-akaattia sekä hopeoitua metallia. Kylmää, kirkasta sinistä..hrr..


Ja rannekorussa myös kirkkaat värit, loput pinkit helmet päätyivät tähän. Kokeilin solmia kivihelmiä (jadea) helmisilkkiin, joka oli kokoa 12. Kummasti näkyy solmujen vaihtelevuus noin paksussa köydessä. :D Itse solmiminenkin oli melkoista nykertämistä, tuota en varmaankaan aio ottaa ihan pian uusiksi. 


Lukko-osio on kuvasta ovelasti sensuroitu, koska tuon silkin ympärille ei tosiaankaan mahtunut minkään maailman french wire. Köysi (silkki) kuitenkin tuntuu niin paksulta että kestää varmasti omassa käytössäni, ja omaan käyttöönhän tämä on tulossa. :) En ehkä uskaltaisi alkaa kaupittelemaan tuollaisena ;) 

Ja viimeisenä yksi kokeilu.. minulta tilattiin illuusiokoru-tyyppiset korut isoilla, kirkkailla helmillä. Tässä kokeilu 12 mm ylijäämähelmillä, miltäs näyttää, pitäiskö vaijereita näkyä enemmänkin tai olla useampia?! Tuossa on nyt kolmea vaijeria :) 


Nyt taas koulukirjojen pariin.. viime viikkoinen hiihtoloma oli ja meni. Enkä perinteiseen tapaan hiihtänyt kertaakaan. :D Muuten kyllä sain vähän urheiltua, otin itseä niskasta kiinni ja tein profiilin heiaheiaan.. jospa se antaisi vähän lisäpuhtia ;) 

-Miina-

7 kommenttia:

 1. Laitoin blogissani sulle haasteen <3

  VastaaPoista
 2. Ihanan kesäisiä koruja! Illuusiokoru on oikein kaunis noin.

  VastaaPoista
 3. Ihania kirkkaita värejä. Vappu taidettiin saavuttaa näillä väreillä. Kauniita koruja.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Maati ja Katri! :) Juu, jään vielä miettimään tuota illuusiokoruja että mitä sille tekis, onko hyvä noin vai ei.

  VastaaPoista
 5. Ulalaa, mitä värejä! Ihanat :)

  VastaaPoista
 6. Kiitti Kati! :D Jos nämä värit eivät tuo kevättä niin ei varmaan mikään.. :)

  VastaaPoista