2011-11-25

Hopeapallerot

Järjestelin helmilaatikoitani ja löysin sieltä nämä unohtuneet pienet metallihelmet, jotka sopivatkin mainiosti helmikeskukselta juuri saatuun hopeanväriseen riipukseen. Koruhan siitä sitten tuli... ja vieläpä ihan hauska sellainen. Teki aika tiukkaa olla lisäämättä koruun mitään väriä, mutta tämä näyttää kyllä huomattavasti paremmalta yksivärisenä. (värittömänä?)


Hopeapallero on ihana!


Korusta tuli ihan suloinen arkikoru, joka sopii varmasti joka ainoan kaapistani löytyvän vaatekappaleen kanssa. Matskut siis hopeoitua korumetallia ja nuo ketjun pätkät tuolla on taasen itse sahattuja. Niinkuin aina. Sahaaminen on rentoa puuhaa vaikka sormet onkin välillä verillä tai laastaroituina sen takia.


Ja koska en edelleenkään tykkää utelijoista niin sanotaan nyt vielä että helmen sisällä ei ole mitään kilisevää eikä koru ole pitkä.

Hyvää viikonloppua vesisateesta huolimatta! :)
-Miina-

10 kommenttia:

 1. Auts. *nauraaa* varmaan muistat mainita jos teet pitkän ja kilisevän. Mut siis asia oli että tykkään kans! ja edellistä postausta en toiveikkaana ole lukenutkaan.

  Kuuriri oli käynyt tänään meidän ovella ja tuonut minulle postia, punaista, kirkasta ja olihan se ha..tuoksukin mukana. Kiiiiitos!

  p.p.s mitä toivota käsityöpukilta lahjaksi?

  VastaaPoista
 2. Tyylikäs ja arvokkaan näköinen, moneen asuun sopiva!

  VastaaPoista
 3. Kauniita! Onnistuneesti käytetty pallerohelmiä.

  VastaaPoista
 4. Kaunis! :) Minulla on tainnut olla käytössä noita samoja pieniä palloja muutamassa korussa.

  VastaaPoista