2011-10-09

Avainkoru ja helmisilkkiä

Tulipas taas pitkä tauko päivittämiseen, pahoittelut siitä! :P 
Suurin syy paussiin näkyykin tässä:


Ruuvipenkkini/puristimeni sanoi sopimuksensa irti, juuri kun teki mieli sahailla ja tehdä ketjuja. 

Jotain kuitenkin olen voinut ilman puristintakin tehdä.Lukko puuttuu vielä!Ylimmäisenä havun värisistä tsekkiläisistä lasihelmistä tehty lyhyehkö koru. Riipuksessa on Tierra Cast-avain ja etuosan kirkkaat helmet ovat vuorikristallia. 

Sadepäivät käytin helmien solmimiseen.. Vaaleanpunainen unelma on lasten kokoa eikä sillä ole vielä omistajaa.  Vaaleanpunaiset ja pinkit helmet ovat makeanvedenhelmiä, valkoiset helmiäislasia. Koru on  solmittu aitoon helmisilkkiin. Metalliosat ovat hopeoitua metallia ja riipuksena lasisydän. Jos jotakuta tämä kiinnostaa niin sopuhintaan lähtee. Mailia vain osoitteeseen miinaminde (at) gmail.com :)

Alimmat helmet ovat omani, olen ne joskus aiemmin solminut (eka solmimisharjoitteluni!) ja solmin ne nyt uudestaan. Sen verran on taidot karttuneet että näyttivät aika karseilta. 

Hauskaa alkavaa viikkoa kaikille lukijoille..! 
toivottaapi Miina :)

6 kommenttia:

 1. Avaimen sisältävä koru on mun lemppari, ihana! :)

  VastaaPoista
 2. Mv helminauha on ihana, samoin avaimen sisältävä koru. Eikö olekin outoa kun joku kapistus on rikki niin juuri sitä kaipaa ;D

  VastaaPoista
 3. Kiitos! :)

  Niina: niinhän se menee. :D Heti kun tuo hajosi niin yhtäkkiä tekeekin mieli tehdä kaikki keskeneräiset ketjut valmiiksi. :)

  VastaaPoista
 4. Heh, jo on ollut puristin kovassa käytössä :)Avainkoru on tosi suloinen, toki myös muut. Se vaan nousi ylitse muiden.

  VastaaPoista
 5. Ei se minun tietääkseni ihan noin kovassa käytössä ole ollut, aika vähästä murtui! :D Hyvin se on kuitenkin palvellut hintaansa (ja laatuunsa) nähden.

  VastaaPoista