2011-09-29

Syys

Syksyn värikkäitä koruja jälleen.. Piristäähän nämä pientä mieltä. :) 


Muiden bloggaajien Tierra Cast-innostuksen ja upeiden luomusten myötä päätin minäkin kokeilla. Päädyin tähän tummaan tierra castiin koska se miellyttää enemmän omaa silmääni. Eikä minulle sovi ne ruskeat sävyt kovin hyvin (ruskea = turvaväri = ei mulle kiitos).


Vihreät helmet oliivin (omenan?) väristä jadea, oranssit karneolia ja ruskeat savukvartsia. Riipuksessa tierra cast korupohja ja swarovskin ah, niin ihana 12mm rivoli. Kuvaa otettaessa rivoli oli vielä liimaamatta, kun kameran kanssa heiluva innokas bloggaaja ei malttanut odottaa kauppareissua ja epoksiliimaa. Pitänee pyyhkiä nuo pölyt ennen liimaamista. ;) 

(Näistä rivoleista sais muuten niin hienoja juhlakorviksia, ettäh!!)

Musta tierra cast on kiva tuttavuus, mutta kattokaapa miten käy mustalla pinnoitetulle kuparilangalle, kun sitä rouhii pihdeillä:


Kuparihan sieltä paistaa.. harmi. 
Mutta tuleepahan vanhaa ja kulunutta tunnelmaa kunhan koru vähän kuluu.. toivottavasti. :) 
Mustia koruja kuitenkin tulee vielä lisääkin, ei tuo niin paljoa haittaa eikä ainakaan näin värikkäästä valmiista korusta edes juuri erotu. 
Onkohan mitään keinoa välttää noita nirhaumia? Maalarinteippiä pihtien kärkiin, muita?

Kiitokset vielä mukavista kommenteista edelliseen bloggaukseen..! :) 

16 kommenttia:

 1. Oi, täältä blogista löytyy tasaisesti kauniita, ihanan värisiä koruja. Hyvännäköistä tuo musta lanka. Nirhaumat ovat osa korua ja langan luonnetta, siis minun mielestäni :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis koru ja mulle kävi langan kanssa samoin. Ei ollut munkaan pihdeissä suojaa ehkä maalarinteippiä kannattais kokeilla.

  VastaaPoista
 3. Upea koru, ihastuttavat värit ja tuo riipus on upea. Vintagelanka on paljon pehmeämpää kuin hopea ja siihen jää todella helposti jälkiä, tiedän. Siitä syystä pyörittelinkin lankaa sormien kera, ajan kanssa on tullut sellainen outo tapa käyttää pyöröpihtejä ja sormia apuna:D

  VastaaPoista
 4. Kauniit värit tässä korussa!! Itse en VIELÄ ole narahtanut TierraCastin ihanuuksiin, mutta voipi olla, että kyllä se sieltä tulee...

  VastaaPoista
 5. Kaunistus! <3 Mulla on semmoset nylon-kärkiset pihdit, jotka sopii hyvin esim. kiputteluun ja metallilangan suoristamiseen, kun eivät jätä jälkiä niin helposti. Mutta sen verran ovat kookkaat, ettei niillä saa tällaisia reunoja ym. litistettyä. Mutta edellisiin yhdyn, tässä tuo rosous vaan sopii koruun! :)

  VastaaPoista
 6. Syksyinen, mutta pirtsakkasyksyinen väriyhdistelmä sinun korussa.

  Mullakaan ei viellä tierraCastia ole, mutta näitä kun katsoo, niin kynnys vaan lähenee ja lähenee... Lompsaparka.

  VastaaPoista
 7. Ihana!:)Hienosti sointuvat nuo värit yhteen! Mullakin on tuota tummaa lankaa, tykästyin siihen kovasti, ei vaan ole ehtinyt viellä tekemään siitä mitään..

  VastaaPoista
 8. En ollut huomannutkaan tällaista lankaa, näyttääpä hyvältä!
  Kaunis koru kaiken kaikkiaan!

  VastaaPoista
 9. Kiitokset..! joo, onhan tuo toisaalta ihan persoonallisen näköistä kun on noita "ruhjeita". :) Ja minäkin yritin käyttää sormia apuna, kahden haavan jälkeen en enää pienistä ruhjeista langassa välittänyt. :D

  VastaaPoista
 10. Mukavan näköistä tämä tumma Tierra Cast -lanka. Komppaa kivasti noita iloisia sävyjä. Herkku koru!

  VastaaPoista
 11. Tosi kaunis koru ja kauniit sävyt!

  VastaaPoista
 12. Iloinen koru ja hienosti väri sopii mustaan lankaan! Musta lanka odottaa täälläkin, kun vaan huvittais jotain tehdä:(

  VastaaPoista
 13. Kiva yhdistelmä tummaa ja raikkaita värejä. Ihana kerrassaan. En ole myöskään kokeillut TierraCaste lankaa, suunnitelmissa on.

  VastaaPoista
 14. äöäöäö, nyt on mennyt ohi kyllä hirmuinen määrä ihania koruja, joita olet tehnyt. Piti ahmia monta sivua ihanuuksia kerralla. Nyt kyllä lähtee tuonne blogilistalle seurantaan ettei enää moista pääse tapahtumaan. :)

  VastaaPoista