2011-08-26

Viivakoodi

Edelleen teemana vanhojen helmien käyttämistä... yksi ylijäänyt viivakoodi helmi, ja valkoisia lasihelmiä. 
Yksinkertaista. :)


Koru on pitkä, menee pään yli. Metallit hopeoitua.. kumma miten itsellä hopeoidut matskut kestää käyttöä mutta muilla tummuu käytössä. Ehkäpä syynä on se, etten käytä samaa korua välttämättä kovinkaan montaa kertaa.


Tai sitten olen vain varovainen käyttäjä. En ainakaan kastele koruja, ja hajuveden, kiinteen ym yritän suihkautella ennen korujen laittamista. Vasta kaikista vanhimmat korut (vm. 2008?) on alkaneet vähän tummua.

Nyt flunssan keskellä tarvittais värejä. Missäkähän viipyy mun korutilaus?! Helmikaupat on opettaneet minutkin liian hyvälle ja nopealle palvelulle! Ihan kärsimättömänä jo odotan, vaikka tilauksen tulo ei edes ole vielä venynyt yhtään ylimääräistä. :D 

10 kommenttia:

 1. Kivan näköinen viivakoodikoru! :) Ps. mulla ei tummu hopeoidut materiaalit (tai ei ole ainakaan vielä), mutta kellastuu kyllä nopeasti. Pidän kaikki koruja tosin esillä, ja ne pääsee hapen kanssa kosketuksiin.

  VastaaPoista
 2. Onpa tyylikäs, viivakoodi sopii just!

  VastaaPoista
 3. Raikas :) kaunis. Laitahan kuule ittes blogilistalle, sitä kautta niin näppärä seurata, nyt tuppaa unohtumaan tää googelen lukija.

  VastaaPoista
 4. Tyylikäs ja raikas koru. Mieleeni kyllä tuli tästä talvi ja pakkaspäivä :)

  VastaaPoista
 5. Kiitti kommenteista!! Olin luullut jotenkin olevani jo siellä blogilistalla, mutta enpähän ollutkaan. :)

  Valokin värsyjä: niin mullekin, mutta ei sitä talvea vielä syyskuussa passaa ajatella! :D

  VastaaPoista