2011-06-27

Musta härpäke

Otsikointi onnistui taas, hah. :D 
eipä tästä korusta muuta voi sanoa, kuin että tein mustan riipushärpäkkeen ja tässä tulos:


Mustaa onyksia, kirkasta kristallia, pari hematiittia ja musta mysteerinä pysyvä kivi, joka on saatu kiitos-lahjana jostain helmikaupasta. Hopeoitua kuparia helmien välissä. :) 

Mustat onyksit polttelivat laatikossa mutta sopivaa riipusta ei ollut. Tein sitten ite, helmetissä olen tämän tyyppisiä nähnyt, tosin yleensä tiiviimpiä versiota joissa on vain yhdenlaisia helmiä. 

hematiitti-sydän poseeraa ;) 
Tässä koru kokonaisuudessaan,. vähän hassusti asettuneena. Koru on pitkä, menee pään yli. Etuosan helmet on 8mm halkaisijaltaan, mittaa voi päätellä vaikka siitä. Takana pienempiä (6mm) helmiä.


Ja vielä toisesta kuvakulmasta.. musta onyksi (onyx, onyks, onyksi, onyxi; voit valita oikean muodon) on niin ihanan mustaa että koru taisi hypätä suoraan lemppareihini. :) 5 kommenttia:

 1. Ihanasti sopii tuo hematiittisydän joukkoon, kaunis koru kaiken kaikkiaan

  VastaaPoista
 2. Kaunis kaunis koru, minun makuun! Härpäke on aina hyvä yleisnimike!

  VastaaPoista
 3. Riipus on kyllä valloittava, sopii tähän koruun kuin nenä päähän! :) Itsekin voisin kuvitella käyttäväni tällaista korua yhtenään!

  VastaaPoista
 4. Hieno härpäke! Mukava rypäs erilaisia helmiä riipusosassa. Tykkäsin tästä :)

  VastaaPoista
 5. Ihana härpäke! :D Muu osa korusta on hieman samanlainen kuin yhdessä tekemässäni kaulakorussa. Tuo hieno yksityiskohta puuttuu. :)

  VastaaPoista