2011-05-16

Persikkaa

Persikan värisiä swarovskin helmiäishelmiä ja 925 hopeaa., ketjuna muinaisketjua. 


Siro rannekoru kaverin toiveiden ja omien ideoiden mukaan.. Kaunis ja herkkä! :) Persikka tuntuukin olevan yksi tämän kevään suosikkiväreistä..

Ja rannekorulle kaveriksi riipus, hopeasta kieputeltu pieni pallero, jonka sisällä myös yksi swarovskin persikka-helmi. Pallo on halkaisijaltaan n.3cm, eli aika pieni ja siro sekin. Näyttää kaulalla tasaiselta pallolta, kuva vain on liian tarkka! :D 


Vielä toinen kuva riipuksesta.. 


Hyvää alkanutta viikkoa kaikille! :) 

Ja käykäähän äänestämässä koruni voittoon Idän helmen korukilpailussa!! Voit äänestää facebookissa tykkäämällä, keväisiä kukkasia helmityökilpailun sivuilla, tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hopeapolku (at) hotmail.com ja mainitsemalla nimeni, sekä kertomalla omat yhteystietosi arvontaa varten.

Osallistuin siis tällä korulla:


8 kommenttia:

 1. Tuo riipus pallero on HIENO!! En itse uskaltaisi mennä tekemään! Ei sillä, että hopeaa on enää nimeksikään kaapissa, ainoastaan pronssia, ja sitäkin PITÄISI jossain vaiheessa tilailla lisää... koskahan sitä täydennystäkin ehtisi tilailemaan ;)

  VastaaPoista
 2. Persikan väri tosiaan sopii tähän vuodenaikaan. Ja pallero on kyllä makean näköinen! :)

  VastaaPoista
 3. On ne kyllä niin kauniit! Huomenna olenkin niiden onnellinen omistaja hihii =)

  VastaaPoista
 4. Todella kauniita nuo kieputellut korut!

  VastaaPoista
 5. Herkkää ja kaunista... Tuo riipus on ihana! Koru jolla osallistut kisaan on myös kiva. Kukka tuo persoonallisen lisän koruun :)

  VastaaPoista