2011-05-14

Karneolia karnevaaleihin

Sain tehtäväkseni tehdä kaverille korut veljensä lakkiaisiin.. oranssia tai turkoosia ja hopeoitua shaggy loops-ketjua. Oranssiin päädyttiin näiden karneolien takia. Aika paljon hillaa muistuttavia herkkupaloja. 


Ensimmäisessä kuvassa simppeli rannekoru. Ketju on niin kaunista etteipä se tuon enempää koristuksia kaipaa. Oranssit, 10mm karneolit ovat vain tuomassa väriä! 


Koristeellinen juhlamekko ei liikaa hörsellystä kaipaa, joten koruun ei haluttu riipusta. Myöhempää tarvetta varten tein kuitenkin pienen irrotettavan riipuksen.. samalla korusta tuli monikäyttöisempi.


Lukkoa voi pitää siis sekä etu- että takapuolella. Riipus laitetaan lukkoon kiinni erillisellä papukaijalukolla. 

Ja tietenkinhän korua voi pitää myös noin 65cm pituisena liittämällä rannekoru ja kaulakoru yhteen salpalukkojen avulla. Silloin koru on myös epäsymmetrinen ja siten hauskempi, vaikkapa noihin otsikossa mainittuihin karnevaaleihin sopiva. ;) 

Toivottavasti on mieluinen! 

(toivottavasti tämä bloggeri nyt toimii taas..) 

7 kommenttia:

 1. Mahdottoman kaunista, ketju on todella upeaa, eläväistä. Ketjun tekeminen on varmaan ollut melko työlästä. Wau ;D

  VastaaPoista
 2. Niina: kiitos!! Ketjumallinahan tuo on oikeasti aika simppeliä tehdä, ohje löytyy esimerkiksi täältä: http://www.mailleartisans.org/articles/articledisplay.cgi?key=10716 :)

  VastaaPoista
 3. Oikeat kaunottaret! Ketju on hienoa, taitaa kilistäkin hiukan:-)

  VastaaPoista
 4. Kauniisti tuo karneoli hohtaa auringonvalossa. :) Ihanan keveän oloinen ja näyttävä koru samaan aikaan!

  VastaaPoista
 5. Upea setti! Ja tuo irroitettava riipus on kätevä, samoin kuin rannekorun liittäminen kaulakoruun. Ihana kertakaikkiaan tuo ketjumallikin :)

  VastaaPoista
 6. Oi kun nämä on raikkaat ja näyttävät! Hienoa tuo shaggy, se täytyy joskus tehdä.

  VastaaPoista