2011-05-31

Aitoja raitoja

Rannekoru botswanan akaateista.. ihanan rauhallisia mutta erilaisia kiviä. Jokaisessa omanlaisensa kuvioinnit.. ei näitä voi vastustaa! 

Olisin voinut vaikka syödä nämä, mutta päädyin lopulta kuitenkin rannekorun tekemiseen. Voinpahan ihailla ja pyöritellä näitä aina kun korua käytän. :D 


Eli botswanan akaattia, hopeoitua metallia ja (muistaakseni) preciosan kristallisydän. 


Ihanat kuviot :) Jos oisin kivi, niin oisin kyllä mielelläni botswanan akaatti! ;) 


Toinen kuva korusta kokonaisuudessaan, en osannut taaskaan päättää. Ja itse ainakin tykkään bloggauksista joissa on paljon kuvia.. mites te muut? :) 


Ja vielä korun "timuli" kuvassa! Tämä meinasi jo muuttaa NERIK (=Näitä En Raski Ikinä Käyttää) -laatikkoon.. Sopii vallan mainiosti akaattejen seuraan vaikka heijasteleekin ihanasti värejä.  Tuo vähän elämää koruun. :) 

5 kommenttia:

 1. Kaunis on koru, tuo botswanan akaatti on kyllä jotenkin tosi hieno kivi, siinä on monenlaisia sävyjä. Kristalli sopii tuohon oikein hyvin. Kyllä mä ainakin tykkään kun on enemmän kuvia

  VastaaPoista
 2. On on on, upea koru ja helmet ovat.... helmiä ;) Itse en olisi botswanan akaatti, mutta akaatti kuitenkin (jos siis olisin kivi).

  VastaaPoista
 3. Olen sanonut useammassa blogissa että olen ihan hulluna harmaaseen, tämä todistaa sen :D Ihana!

  VastaaPoista
 4. Ihana on! Botswanan akaatti on myäs mun lemppari, varsinkin harmaasävyisenä:)

  VastaaPoista
 5. Kauniilta näyttää ja raidat ovat ihania! Mukavahan kuvia on katsella, näkyy koru eri kulmista ja yksityiskohdat pääsevät edukseen.

  VastaaPoista