2011-04-07

Think Pink!

Pitkään hukassa ollut inspis osoittelee pieniä palaamisen merkkejä.. helmitilausta ootellessa piti tehdä samoista vanhoista helmistä, mitkä on täällä jo niiin nähty. Pinkkiä. 


Äykeän pinkkejä jade-helmiä, välissä makeanvedenhelmiä, ametistia, kristallia, lasia, ruusukvartsia.. edessä hopeoitu salpalukko ja helmiäiskolikko :) 

Tämmösiä siis:


Ja vielä kolmas kuva kun en ihan osannu päättää. 

Lukko edessä, kiva vai ei?!

Vois melkeen viettää omaa pukeudu pinkkiin päivää tämän kunniaksi :p Kavereita tälle kaulakorulle ainakin on.. eikä nuo pinkit helmet lopu varmaan ikinä.

Ehkäpä innostus tästä taas kasvaa pikkuhiljaa (tai mieluiten rymisemällä) ja uusiakin ideoita pukkaa, jiihaa! :) 


Kiva huomata, että täällä kävijöitä on riittänyt vaikken pitkiin aikoihin olekaan päivittänyt.. Kiitos! Ja tervetuloa uudet lukijat! :) 

9 kommenttia:

 1. Kummitytölle jotain pinkkiä?

  Uskallanko/oonko uskaltanu kertoa että se on saanu sen joululahjakorun rikki.!? Snif.

  Pitäsimmä parempaa huolta.

  Tykkään etulukosta. Hieno.

  VastaaPoista
 2. Aikas kivat värit kevääseen. Lukko on edessä välillä ihan käyttökelpoinenkin! Esim. jos on liikuntarajoite käsissä voi niskan taakse laitettu lukko olla mahdoton! Eli tuokin on paikallaan joillekin ja sellainen pikantti kiinnekohtakin edessä pelkän renkaan tilalla.

  VastaaPoista
 3. Raikas. Tuli heti kesä mieleen.

  VastaaPoista
 4. Anni: joo hyvä ku kerrot hehe. siinä oli ehkä jälkeenpäin aatellen vähä puutteita ku en osannu kai kunnolla päätellä sitä korua enkä tehä tarpeeksi varmisteluja katkeamisten varalta. jos tallessa ne osat niin ota mukaan joskus tai lähetä niin teen paremman. Kummityttö kyllä varmaan tarvis toisenki korun, hee.. :D


  Marjonsivuilut: kiitos! Joo, tuota en tullutkaan ajatelleeksi. ihan käytännöllinen tuo tuossa on, mietin vaan noita vaijerin "päättelykohtia" että mitenkähän häiritsee. :)

  Helinä ja Riitta: kiitos! :)

  VastaaPoista
 5. Ihana kesäkoru! :) Tämä on ihan syötävä!

  VastaaPoista
 6. aika herkullinen kyllä :)

  VastaaPoista