2011-04-09

Kultaa kullalle..

.. messinkiä mielitietylle. :D

Messingistä punottu kuningasketju siis miehelle ranteeseen:


Aloitin ketjun punomisen joskus ennen joulua, ja siitä piti tulla rannekoru omaan käyttöön. Meni kuitenkin hermot messinkiin kun se on niin kovaa ja homma jäi kesken.. nyt sitten nakitin mieheni sahaamaan ja itse sain tehä vaan mukavat osat eli koota ketjun :D Aika paksuhan tuo omaan ranteeseen olisi ollutkin.

Lukkona jostain vanhasta korusta näpistetty lukko jota en halunnut kuvaan :p 

9 kommenttia:

 1. Oliko vaikeeta? Voi, kun osais, mut en uskalla ees yrittää...vois tulla jottai kerjäläisketjuu meikäläiseltä...tai orjathan niitä ketjuja kantovat ja vangit.

  VastaaPoista
 2. Ei se vaikeeta ole! :D vähän aikaavievää mutta kivaa. Älä kuitenkaan ainakaan messingillä kokeile, se on ihan karmean kovaa ja ei taivu ollenkaan. Seuraavaksi voiskin tehä jotain piikikästä orja-ketjua :D

  VastaaPoista
 3. Hyvä työnjako! :D Ja hienoja koruja edelleen! Tulkaapa käymään!

  VastaaPoista
 4. Oho, siis miehes kummipojan äiti ;D

  VastaaPoista
 5. Kiitos vierailusta! Kiva blogi on sinullakin ja kauniita koruja :) Messinkisenä tuo kuningasketju näyttää tosi hyvälle. Lisäsin itseni lukijaksi.

  VastaaPoista
 6. Sopii tosiaan hyvin tuo messinki. Hieno

  VastaaPoista
 7. Komea on kullan koru ja kun langan kovuudesta täälläkin on kokemusta aina on upeampi. Minä olen hiki hatussa vääntänyt ja katkonut moisesta langasta korviskoukkuja :´) Hikipisarat vaan tippuu :)

  VastaaPoista
 8. Hanni: me tullaan joskus ja meilläki saa käyä vaikkei kututtaskaa ;)

  JaanaR: kiitos ja tervetuloa! :D

  Riitta: kiitos! ei ihan sitä peruskauraa kuningasketjua, kun on sentään erivärinen.. :)

  Marjonsivuilut: :D tuota on kyllä melkein mahotonta saada tiukalle spiraalille ja sitten vielä sahata.. onneksi ei ite tarvinut :)

  Niina: kiitos!

  VastaaPoista