2011-01-05

Ruusuja ranteeseen


Vaikka en enää tänään aikonut mitään koruja tehdä niin tällaista kuitenkin tuli väänneltyä:

Näyttääkö nämä teistä yhtään ruusuilta?! musta vähän näyttää.

Ja aiemmin päivällä yritin tehdä sormuksenkin.. vähän vaikeaksi sen teki se, etten omista (vielä) sormuspinnaa ja piti kotoa yrittää etsiskellä oman sormen paksuinen juttu. Lopulta tavallinen AA-paristo oli ainoa läheskään oikean kokoinen.. Tässä, köh köh, upeat tulokset:Eli lanka on kevyesti taottu ja helmenä vaaleansininen swarovski. Kuva on otettu tietenkin oikean käden sormesta ettei elämä ja kuvaaminen olis liian helppoo :) 3 kommenttia:

 1. oo hieno ! rannerengas ja ihan ruusuiselta näyttää ! ja nimimerkillä omistan sen sormuspinnan, niin sen sormuksen väsääminen oli hiostavaa hommaa ! ;) vaikka on tuo kapistus. mää haaveilen kurssia, jossa on ope, joka näyttää esimerkkiä, ettei menis hermo ja josta tulisi valmista, ettei tulis pätkittyä hopeaa turhaa ! :) (..jonka rakensi ..marjo)

  VastaaPoista
 2. Itsekin teen sormuksia muita materiaaleja käyttäen, nyt en halua tehdä ennen kun omistan sen sormuspinnan. Pikkuhiljaa pitäisi ruveta tilailemaan...

  Rannerengas on kyllä kaunis. Oikeastaan hyvin ruusuinen ;)

  VastaaPoista
 3. Ehkä ne on vaan "tyyliteltyjä" ruusuja.. :D Itekin haluaisin osallistua kursseille, sais kokeilla kaikkea muutakin mikä ei kotona keittiönpöydällä onnistu ja olis vieläpä kunnon opastus. vaikkapa hopeasavesta olis kiva jotain oppia tekemään. Kurssit vaan tuntuu olevan aika kalliita :) Sormuspinna olis mullekin ihan ehoton, ainakin jos jossain vaiheessa aion alkaa tekemään sormuksia enemmänkin :)

  VastaaPoista