2010-11-10

röd, rött, röda

Tänne päin maailmaa rantautunut lumisade saa vastaiskuksi punaista:


Huurteisista säröakaateista ja kuparista tehty kaulakoru, erilaisia ja osa vähän oiliakin muistuttavia renkuloita. tarkoituksella epäsymmetrinen :P Patinoin korua vähän kananmunalla, ja samalla suurin huurteisuus häipyi kivistä..
Ne on nyt sitten ex-huurteisia säröakaatteja. 

Tämmösiä ne oli ennen patinointia. yhyy.

Ja nyt kouluhommia tekemään.....  


4 kommenttia:

 1. Itkun keskeltä kuuluu tihinää ja kikatusta, taitaisi kummitytölle kelvata :D

  VastaaPoista
 2. itse en kuparin patinointia ole harrastanut, mutta hopeassa patinointi kyllä pysyy vaikka peset sen patinoinin jälkeen vedellä ja miedolla pesuaineella tai oikeastaan patinoidut hopeat pitää pestä ja kiillottaa patinoinin jälkeen ;)... joten voisit vaikka yrittää pestä huurrettuja helmiä ja kiillottaa ja kuivuttaa ja sitten katsoa, miten käy !? tietoni on vain mustatuntuu- tietoa, joten varovaisuutta ! ystävällisesti marjo :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos käynnistä Marjo! Pesin kyllä korun ennen patinointia ja kastuivat helmetkin eikä niistä paljon kuviointia häipynyt. Tavallisesti patinoinkin korun osina, tämän olin vaan ehtinyt jo väkerrellä ennenkuin huomasin että se oliskin kivempi vähän tummempana. Kokeilin siis patinointia ja kävi vähän hassusti mutta virheistähä sitä oppii :) Oon kyllä vielä niin aloittelija tässä, että kaikki tieto on tervetullutta :P

  VastaaPoista
 4. Upeat värit tässä luomuksessa, patinointi näyttää kivalta! On kyllä niin hienoja koruja, että jään odottamaan lisää... :)

  VastaaPoista